26. oktobar 2017.26. okt 2017.
“JAGODINKE, JAGODINKE”
“MEDICINAR” DOČEKUJE JAGODINU (S. 20:00)

“JAGODINKE, JAGODINKE”

Nastup u Evropi je prošlost i sve snage u redovima šampiona Srbije usmerene na odbranu titule. Maksimalan učinak podstrek pred još jedan derbi. Rival već poznat iz plej of izazova
Novajlija iz Nove Pazove i jedan od glavnih konkurenata, niška “Naisa” slovili su za timove koji mogu pomrsiti konce braniocu titule, ipak, sve se završilo samo na pretpostavkama. “Medicinar” je odigrao sigurno i ubedljivo, sačuvavši maksimalan učinak, uz demonstraciju većeg kvaliteta u odnosu na rivale, te odbrana titule sada deluje još bliža, iako je tek početak Super lige. Bekovska linija posebno se istakla u pomenutim utakmicama. Nova Pazova i Nišlijke već su u arhivi, a sva preokupacija od poslednjeg zvuka sirene u utorak postala je “Jagodina”, još jedan protivnik koji se ozbiljno pojačao tokom leta i ne krije da želi u plej of. Dolazak kod šampiona dodatna je inspiracija.
- Uveren sam da imamo najkvalitetniji tim u ligi, te samim tim nemamo šta da kalkulišemo ma ko da je rival. Poznajemo Jagodinu, čak četiri puta u ligi smo igrali protiv njih protekle sezone, snažan tim, duge tradicije, ali mi smo domaćini, mi se pitamo i plan su nova dva boda. Umor jeste prisutan, ušli smo u zgusnut raspored, no to govorim kao činjenicu, ne kao opravdanje ili alibi – istakao je trener Saša Bošković.
U četiri prošlosezonska duela, “Medicinar” je bio uspešniji i u Šapcu i u Jagodini. Posebno u sećanju ostaje trijumf u maju kada je osigurana prva titula u istoriji šabačkog kluba.
TABELA: 1. MEDICINAR 10; 2. Bekament BB 8; 3. Naisa 8; 4. Mladost (NP) 6; 5. Jagodina 5; 6. Kikinda 3; 7. Bor 3; 8. Sloga (PM) 2; 9. Junior 2; 10. Voždovac 1.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa