26. oktobar 2017.26. okt 2017.
MAČVA U LUČANIMA OKONČAVA PRVU POLOVINU SEZONE

RIVAL - ISKUSNA “MLADOST”

Regularni deo sezone je na polovini, ali pre svođenja računa šabačku Mačvu očekuje gostovanje u Lučanima. Rival dugogodišnji superligaš, ali tim protiv koga i te kako može da se igra i računa na bodove
Daleko je celokupni šampionat od polovine, mnogo znakova pitanja ostaće, ne samo posle ovog vikenda, već i na kraju 30. kola, a odgovori će sačekati doigravanja. Meč protiv “Borca” bio je daleko od kvalitetnog, dinamičnog, nije ni igra domaćih bila na zavidnom nivou, no snalažljivost Arsenijevića donela je tri boda i to je najvažnije. Osim tog trenutka, još nekoliko prilika za domaće, velike za Matića i još par poluprilika, malo šta je vredno pomena iz utakmice protiv Čačana.
Od novembra u Šapcu će gostovati mnoge ekipe iz vrha, dok će “crveno-crni” na noge timovima iz donjeg dela tabele, te je važno dočekati te mečeve sa značajnom zalihom, a prilika da se ona poveća svakako su Lučani. Domaća “Mladost” je ispisala istoriju prethodne sezone, ovu počela debijem na evro sceni, ali u Super ligi su daleko od prošlosezonske forme. Imaju isto bodova koliko Mačva, ali su samo jedan osvojili van Lučana. Domaći teren je njihova prednost, no trijumfi koje imaju na svom kontu su, uz izuzetak Napretka, ostvareni protiv timova sa samog dna. Igrama do sada u Mladosti izdvojili su se: Odita i Sinđić, kao i Pešić i Pejović.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa