26. oktobar 2017.26. okt 2017.
LIGE ZA SVE OD PRVOG VIKENDA NOVEMBRA
SPORTSKI CENTAR “SANRAJS”

LIGE ZA SVE OD PRVOG VIKENDA NOVEMBRA

Prve subote i nedelje u novembru, u najmodernijim balonima Sportskog centra “Sanrajs” startuju “BIZNIS LIGA ŠABAC - SANRAJS”, “LIGA BUDUĆIH ŠAMPIONA” i “LIGA VETERANA”. Prijave moguće do 30. oktobra kada će biti poznati i sastavi grupa. Bogat nagradni fond, najuspešniji obezbeđuju mesto na finalnim turnirima za prvake Srbije
U Sportskom centru “Sanrajs” užurbano se radi svaki dan, tradicija i kvalitet koji pruža ovaj objekat na adresi Banjičkih žrtava BB dugi niz godina najbolja su pozivnica za naše sugrađane i goste grada, bez obzira na uzrast, da redovno dolaze i baš ovde provedu vreme posvećeno sebi i svom zdravlju. Osim druženja i rekreativnog sporta, “Sanrajs” već je prepoznat i po brojnim ligaškim nadmetanjima koja, iz godine u godinu, kombinuju kvantitet i kvalitet.
BIZNIS LIGA
Šestu uzastopnu godinu šabačke firme i ustanove vodiće borbu za vredne novčane nagrade i trofeje u Biznis ligi koja će ove godine biti najmasovnija do sada. Oko 20 redovnih učesnika već su potvrdili učešće i u sezoni 2017/18, a uz njih veliko interesovanje pokazalo je još mnogo poslovnih subjekata, te se očekuje da dosadašnji konstantni broj od 24 učesnika bude premašen. Svi zainteresovani imaju priliku da se prijave do 30. oktobra kada je planiran sastanak učesnika i žreb za grupe.
Kao i prethodnih godina, učesnici će biti raspodeljeni u dve grupe, a Liga će biti sprovedena u tri faze. Najpre će u grupama biti igran ligaški sistem svako sa svakim. Dve najslabije ekipe iz svake grupe napustiće takmičenje, dok ostali prolaze u narednu, drugu fazu. Na ovom nivou ekipe tvore nove dve grupe u koje se prenose bodovi osvojeni protiv ekipa sa kojima su već igrali, a međusobno se sastaju samo timovi koji nisu bili u istoj grupi tokom prve faze takmičenja. Na kraju ovog dela po osam najuspešnijih će izboriti plasman u treću, nokaut, fazu gde se po plej of sistemu igra do samog kraja. Prema kalendaru, ime pobednika biće poznato u martu. Titulu brane “Prosvetari” dvostruki pobednici (2012/13. i 2016/17), a uz njih veliki pobednički pehar podizali su: “SET” (2013/14), “Hemofarm” (2014/15), “Dom zdravlja” (2015/16). Uz pehar, najbolje očekuju i visoke novčane i robne nagrade za ekipe i pojedince. Šampionska i vicešampionska ekipa ima obezbeđen plasman na završni turnir Prvenstva Srbije u mini fudbalu. Uslov za sve ekipe je da igraju samo zaposleni u toj firmi.
Na raspolaganju učesnicima su četiri moderna balon terena sa veštačkom travom i pravim dimenzijama za mali fudbal 40 puta 20 metara. Utakmice traju dva puta po 15 minuta i planirane su vikendom od 18 do 23 sata. Prijave otvorene do 30. oktobra, sve neophodne informacije dostupne su na FB stranici SC “Sanrajs” i stranici Biznis lige, a zainteresovani se mogu informisati kod direktora lige dr Milenka Matića (069/25-86-672) ili vlasnika Nenada Crnogorca (063/308-607).
LIGA BUDUĆIH ŠAMPIONA
U saradnji sa SOS kanalom, SC “Sanrajs” treću godinu organizuje “Ligu budućih šampiona” namenjenu mališanima, budućim fudbalskim zvezdama, rođenim 2005, 2006, 2007, 2008, 2009. i 2010. godine. Očekuje se da i u ovom takmičenju jesen 2017. godine bude rekordna po broju prijava. Uz nastavak saradnje sa klubovima iz Šapca: “Savacium”, “Mačva”, “Čivija” i “Sanrajs”, najavljen je i nastup klubova iz: Valjeva, Loznice, Sremske Mitrovice, Rume, Vladimiraca, Bogatića, Koceljeve, Uba. Večeras je sastanak do sada prijavljenih ekipa, a nove imaju priliku da obezbede učešće do 30. oktobra. Na sastanku će biti prisutni i predstavnici SOS kanala. Liga počinje 4. novembra, utakmice će biti na četiri balon-terena, a termini su od 9 do 16 sati svake subote.
- Prvenstveni cilj LBŠ je da se mališani druže, da igraju sport koji vole, stiču nova prijateljstva, te je prvi deo baziran na duelima koji se ne boduju, a tek na kraju, negde u martu biće završni turnir kada će se boriti za titule, svako u svom godištu, a najuspešnije očekuje završni turnir na Zlatiboru. Nama je važno da igraju deca u svom uzrastu, da ne bude lažiranja jer samo tako nadmetanje ima smisla – istakao je vlasnik Centra Nenad Crnogorac.
Ovo je treća godina LBŠ, ali peta kako se u “Sanrajsu” priređuje takmičenje najmlađih.
- Prve godine smo organizovali samostalno, a potom smo, na moje insistiranje, takmičenje uveli u neku od oficijelnih liga. Najpre smo organizovali “Mini Maksi ligu”, a potom smo uspostavili dobru saradnju sa “Ligom budućih šampiona” – dodaje Crnogorac.
LIGA VETERANA
Liga već poznata svim učesnicima, jedini uslov je da igrači budu stariji od 35 godina, a direktor i ove lige je dr Milenko Matić. Utakmice na programu od 5. novembra, svakog nedeljnog prepodneva.
PR

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa