Info

2. novembar 2017.2. nov 2017.
MILOSRĐE U DUHU PRAZNIKA
SRPSKA NAPREDNA STRANKA PROSLAVILA SVETU PETKU

MILOSRĐE U DUHU PRAZNIKA

Povereništvo Srpske napredne stranke obeležilo je u petak stranačku slavu Svetu Petku. Slavi je prisustvovao veliki broj članova, simpatizera, kao i predstavnici stranaka koalicionih partnera.
Šabačko rukovodstvo SNS čestitalo je praznik svima koji slave. Posle sečenja kolača jedan od članova pročitao je pesmu koju je napisao posvećenu ovom danu i stranci.
Poverenik Boban Birmančević je, u duhu tog dana, poželeo svima da, kao što je Sveta Petka pomagala siromašnima i bolesnima, pronađu u sebi dobrote i pomognu kako svojim najbližima tako i svim drugim kojima je pomoć potrebna. Istakao je da će u narednom periodu SNS učiniti sve da onih kojima je pomoć potrebna bude što manje.
-SNS se u ovom trenutku približava broju od 10.000 članova, što do sada niko u Šapcu nije imao. To je dokaz da je podrška politici SNS i Aleksandra Vučića u Šapcu svakim danom sve veća. Pokušaćemo da dovedemo još investicija za nova radna mesta, rekao je Birmančević.
Poverenik Aleksandar Pajić izrazio je zadovoljstvo što je stranačkoj slavi prisustvovao tako veliki broj, ne samo članova, nego i drugih sugrađana.
-Nadamo se da će Srbija biti još bliža evropskim i svetskim vrednostima, a da će Šabac otvoriti svoja vrata i sarađivati sa gradovima i opštinama iz okruženja, ali pre svega sa svojom Državom. Verujemo da će Srbija biti naprednija i uspešnija, ali i da će Šabac biti mnogo drugačiji nego sada, rekao je Pajić.
M.M.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa