2. novembar 2017.2. nov 2017.
SJAJNA ZVEZDA ŠABAČKE TRGOVINE
OBELEŽEN ROĐENDAN STAR MARKETA

SJAJNA ZVEZDA ŠABAČKE TRGOVINE

Star market je prošlog petka obeležio prvu godišnjicu postojanja. Kako je navela uprava ovog šabačkog trgovinskog marketa, proteklu godinu obeležila je bogata ponuda mešovite robe, najpoznatiji brendovi na rafovima, poverenje kupaca stečeno kvalitetom i ljubaznošću. Prepoznatljivi pod sloganom “Mi nemamo akcije, imamo cene”, u “Star marketu” navode da će u budućnosti težiti ka proširenju asortimana uz zadržavanje starih cena.
-Star market je pokazao da će definitivno da bude jedna vrlo sjajna zvezda na nebu trgovine u Šapcu. Mi smo to za ovih godinu dana uspeli da ostvarimo. Ovde naravno nećemo stati. Mi ćemo se širiti. Našim kupcima ćemo pružati što bolje i što uslužnije usluge. Bićemo što bolji partner i našim dobavljačima, a naravno na prvom mestu su naši kupci i mi smo naravno ovde zbog njih- rekla je Vesna Živković.
Šabački trgovinski centar Star market pretenduje da u narednom periodu postane gradski i regionalni lider u trgovini.
-Trudićemo se i da obezbedimo sav potreban asortima koji je već svima dobro poznat u našem gradu i nadam se da ćemo uspeti da izađemo svima u susret i ne samo kao market za mesto za kupovinu već kao saradnik u mnogim drugim delatnostima, da podržimo i sve druge manifestacije, održavanja sportska, kulturna i da budemo pravi partner našim privrednicima i drugim pravnim licima u našem gradu. Zaista mi je drago što mi registrujemo dnevno veliki broj kupaca koji svakog dana sve više i više raste. To znači da smo stekli poverenje kod naših kupaca i nadam se da ćemo privući i one koji do sada možda nisu imali prilike da kupuju u Star marketu, da će se to promeniti i da ćemo naredni rođendan proslaviti duplo veći- istakla je Naila Mehmetović.
Grad Šabac podržava i podstiče razvoj i dolazak stranih i domaćih kompanija, a naročito onih šabačkih. To je jedan od uslova što bržeg i većeg broja zapošljavanja naročito mladih ljudi, istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
-Jako je važno da u gradu imate dobre i pouzdane domaće firme koje jako vode računa o tome da im partneri budu takođe lokalne firme, i to ne samo zbog patriotizma koji se razvio u jednoj maloj lokalnoj zajednici nego zato što postoji ekonomski interes da ljudi sarađuju. Dokle god taj ekonomski interes postoji ovo poslovanje ovakvog jednog objekta je održivo. Ja dakle čestitam njima ovu godišnjicu, jer Šabac je kroz svoju istoriju poznat kao grad trgovaca, sposobnih i odgovornih ljudi. Evo Star market pokazuje da je to istina. Ja im želim dugo godina uspešnog poslovanja na korist nama svima u našem gradu i naravno jednom dobrom, kvalitetnom ekonomskom razvoju našeg grada – izjavio je Nebojša Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa