2. novembar 2017.2. nov 2017.
ZAMKA ZA “MEDVEDE”
POSLE PAUZE DOLAZE ZAGREPČANI

ZAMKA ZA “MEDVEDE”

Ljubitelji vaterpola u Šapcu imali su duge tri nedelje čekanja do novog duela svog tima u ovoj sezoni. Čekanje je prošlo i vreme je za odmeravanje snaga sa ekipom iz hrvatske prestonice
Valjevci su pružili snažan otpor, ali iako je pobednik faktički rešen u finišu, čitav meč je klub iz našeg grada imao prednost, kontrolu utakmice i više nego zasluženo odneo bodove iz Petnice. Dve utakmice – dve pobede, a svakako da je trijumf jedini cilj i ovog vikenda kada dolaze Zagrepčani na Gradski bazen.
“Medveščak” je jedan od rivala protiv kojih je VK “Šabac” prethodne sezone zabeležio duplu pobedu. Ipak, od dva meča, onaj u Šapcu bio je znatno zanimljiviji i neizvesniji, a rešen je pogotkom u poslednjih 30 sekundi. Jeseni 2016. godine Šapčani su još bili nepoznanica, novi tim u ligi, dok su zagrebački “medvedi” nosili epitet dugogodišnjeg člana regionalnog takmičenja i verovatno blagog favorita. Danas, situacija je drugačija. Prošlosezonski “hit” TRL A2 sada je favorit u mnogim duelima, a svakako taj teret nosi i ove subote.
Tim, koji čine mnogi mladi igrači potekli iz čuvene vaterpolo škole VK “Mladost”, solidno je počeo novu sezonu. U porazu od Crvene Zvezde, prvog favorita TRL A2 igrali su ravnopravno dve četvrtine, a potom su odneli bod iz Kotora i sva tri u meču sa Zadrom.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa