2. novembar 2017.2. nov 2017.
“PLASTIČARI” LIGU NASTAVLjAJU U SUBOTICI

IZAZOV NA SEVERU

Posle jednonedeljne pauze ovog vikenda biće nastavljena Super liga Srbije za rukometaše. Šabački tim seriju pobeda pokušaće da nastavi u Subotici
Od povratka subotičke ekipe u Super ligu, mečevi Metaloplastike protiv njih uvek su bili teški, a u prve dve sezone “Spartak” je bio nerešiva enigma za “plave”. Loša tradicija prekinuta je pre dve sezone, ali je opet prethodne “uspostavljena” i to baš u Subotici kada je, u inače lošoj sezoni, ovdašnji klub pretrpeo poraz od čak 11 golova razlike 30:19. Loša iskustva imaju svrhu ako se iz njih nešto nauči, a da li je to slučaj videćemo tokom vikenda. Ono što je sigurno da oba tima u utakmicu ulaze u seriji dobrih rezultata. Metaloplastika ima dve vezane pobede, a “Spartak” je, posle samo jednog boda u prva dva kola, uzastopno slavio tri puta i trenutno je treći.
-Jaka i organizovana ekipa sa plej of ambicijama i kvalitetom ekipe za šampionsko doigravanje. Serije pobeda na obe strane garant su dobrog raspoloženja u taborima i očekujemo neizvesnu utakmicu u kojoj presuđuje jedna lopta. Radili smo jako i tokom pauze, te optimistično putujemo na sever – rekao je Borislav Vladisavljević.
TABELA: 1. Železničar 9; 2. C. Zvezda 8; 3. Spartak 7; 4. Sloga (P) 6; 5. Obilić 6; 6. METALOPLASTIKA 6; 7. Partizan 5; 8. Rudar 5; 9. Požarevac 2; 10. Jugović 2; 11. Mokra Gora 1; 12. Šamot 1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa