2. novembar 2017.2. nov 2017.
MEDICINAR GOSTUJE U KIKINDI

ČINI SE NEZAUSTAVLjIVE

Koliko utakmica toliko pobeda za “Medicinar”, a plan je da se isto “pravilo” realizuje i u Kikindi, uz posebnu motivaciju. Trener Bošković ne vidi da neki tim može pobediti Šapčanke
- Radim sa sjajnim rukometašicama i sjajnim devojkama. Imamo najbolji tim i bez potcenjivanja bilo koga, ali ja ne vidim da neko može da nas pobedi, možda samo reprezentacija lige – rekao je trener Saša Bošković posle ubedljivog nastupa i pobede protiv Jagodine.
Od prvog do poslednjeg minuta Šapčanke su igrale sigurno protiv Jagodine i uz sve padove u igri, najviše što su gošće mogle bilo je minus pet. Isti plan “čivijašice” imaju i u Kikindi. Tamo su prethodne sezone šampionke pretrpele poraz, ali su uverene da se to sada neće dogoditi. Naredna dva meča istovremeno su i priprema za derbi protiv Bekamenta u devetom kolu.
- Pobedile su nas prethodne sezone i mislim da im je to dovoljno. Sada mi idemo da pobedimo i očekujem da to uradimo. Kikinda, a potom Petrovac biće priprema za Bekament, no opet kažem, uveren sam da smo najbolji u Srbiji – zaključuje Bošković.
TABELA: 1. MEDICINAR 12; 2. Bekament 10; 3. Naisa 10; 4. Kikinda 7; 5. Mladost (NP) 6; 6. Jagodina 5; 7. Bor 3; 8. Junior 3; 9. Voždovac 2; 10. Sloga (PM) 2.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa