9. novembar 2017.9. nov 2017.
Gradski odbor Nove Stranke obeležio treći rođendan

Da i u Srbiji bude kao u Šapcu

Gradski odbor Nove stranke u Šapcu prigodnom proslavom obeležio je trogodišnjicu od osnivanja. Članovi Nove, njeni simpatizeri, ali i koalicioni partneri u gradskoj vlasti u veseloj atmosferi obeležili su treći rođendan Gradskog odbora.
Svečanosti je prisustvovao i predsednik Nove Zoran Živković koji je odboru u Šapcu čestitao godišnjicu.
- Čestitam vam svima što živite u Šapcu, jer to grad gde je lepo živeti. Nemate ovu muku koja se nadvila nad celom Srbijom. Imate neku lokalnu, ali ta nije opasna i da se podneti – obratio se Živković okupljenima.
On je rekao da u narednom periodu treba sakupiti dobru volju, hrabrost i energiju za ono šta nas čeka.
- Pred nama su neki veliki događaji koji treba da donesu Srbiji, ponovo i najzad, nešto dobro i nešto bolje. Voleo bih da je u Srbiji stanje kao u Šapcu, a voleo bih da je stanje u Šapcu još bolje, pa bi tako i u Srbiji bilo još bolje. Da bi tako bilo moramo da budemo spremni na ozbiljna odricanja, pre svega mi koji smo u nekom vrhu političkih organizacija, ali i svi ostali moramo da u ovom ludilu učinimo sve da iskoristimo šansu u Beogradu. Daće Bog da bude prilika i u celoj Srbiji. Pozivam sve da budemo spremni za ta iskušenja i da sledeće godine to bude godina pobede ne samo u Šapcu, već u celoj Srbiji – naglasio je Živković.
Prema njegoim rečima na Novoj je da ponudi nove ideje, nove ljude.
- Naše je da se potrudimo da budemo pravi, protivnik, nego takmac, za bolju Srbiju sa ovim režimom koji nas vuče u devedesete. Mislim da NS ima značajno mesto na političkoj sceni Srbije. Naravno da je šabački odbor posebno važan zato što je Šabac jedno od retkih mesta gde mi učestvujemo, barem malo, u obavljanju vlasti, odnosno u preuzimanju odgovornosti za život u jednoj zajednici. Šabac je lep i dobar primer za Srbiju danas – istakao je Lider NS.
Živković je pozvao građane da se pridruže Novoj i izbornim kampanjama koje su - svakogodišnje.
Mlada stranka
Gradski odbor Nove stranke u Šapcu je osnovan godinu i po dana posle osnivanja stranke.
- Kao mlada stranka postepeno širimo delovanje našeg odbora, pokazujemo novim članovima i pristalicama da radimo kako treba i da zaslužujemo njihov glas, kao i poverenje koje ćemo u svakoj prilici da opravdamo - rekao je Filip Karić, potpredsednik GO Nove.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa