9. novembar 2017.9. nov 2017.
Saveznici vašeg mladalačkog izgleda

Saveznici vašeg mladalačkog izgleda

U ponudi više od deset različitih tretmana za lice. Za nešto više od mesec dana desetine zadovoljnih klijenata. Vrhunska kozmetika i stručno osoblje u H20 Med Spa centru provereni saveznici vaše kože
Grejanje kože, crvenilo, bol… najčešće su asocijacije žena na ideju čišćenja lica. Međutim, da to odavno nema veze sa stvarnošću, i da “običan” higijenski tretman lica uz vrhunsku kozmetiku u rukama veštog i iskusnog kozmetičara, može prerasti u “kraljevsko” iskustvo uživanja uverili smo se u Med Spa centru H2O u Šapcu.
U službi svojih
korisnika
Osluškujući želje i potrebe svojih klijenata u H2O Med spa centru su ovog septembra obogatili ponudu tretmanima za sve tipove i stanja kože lica. Našim sugrađanima su na raspolaganju klasični higijenski tretman lica, tretman za problematičnu kožu, tretmani za osetljivu, kuperoznu kožu, tretmani kože sa kiseonikom, tretmani za pigmentacije, tretman za hidrataciju kože, kao i anti age tretmani.
-Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija i otklanjaju nečistoće nakupljene u porama. Metode čišćenja lica nisu univerzalne, one zavise od tipa kože, kao i uzrasta klijenta. Mogu ga praktikovati deca tinejdžeri do nekih najstarijih struktura stanovništva. Dakle, svi oni koji imaju neki problem sa kožom, ali i oni koji svoje lice žele da priprema za bilo koji drugi tretman. Popularno je u istoj meri i kod muškaraca i kod žena- navodi diplomirani kozmetolog Nađa Jovanović ispred Med spa H2O centra i dodaje.
-U postizanju dobrih rezultata prilikom bilo kojeg od navedenih tretmana značajan deo zauzima i odabir kozmetike. Mi se trudimo da za naše klijente obezbedimo najbolje, pa prilikom rada koristimo preparate francuske laboratorije “Erikson” i španske “Skejndor”.
“Kraljevsko” iskustvo
- Pre godinu dana sam otišla kod kozmetičarke na čišćenje lica, više zato što sam to uvrtela sebi u glavu da moram, jer sam odavno “prevalila” tridesetu i bio bi red da se malo više posvetim svojoj koži, nego što je to bila realna potreba. Iskustvo je bilo bolno a lice iziritirano danima. Ubeđivali su me da je to normalno, a ja sebi obećala da to “zadovoljstvo” neću skoro ponoviti. Tog obećanja sam se tri godine držala. Onda sam otkrila H2O.
Med Spa Centar mi je preporučila koleginica. Pobornica zdravih stilova života, redovni konzument gotovo svih usluga multifunkcionalnog kompleksa Gradskog bazena. Moram priznati da sam na početku bila sumnjičava, ali njeno oduševljenje je bilo zarazno. Pogledala sam postojeću ponudu. Kao i većini žena prvo su mi za oko zapali anti age tretmani. Međutim, svesna da je njihova učinkovitost bolja ukoliko je lice pre toga očišćeno, izbor je, uprkos gore spomenutom obećanju, pao na higijenski tretman.
Ciljano sam birala petak. Za svaki slučaj: ako budem u tufnama, bar ne moram dva dana iz kuće izlaziti. Međutim, moja napetost je popustila već prilikom ulaska u ušuškanu prostoriju u kojoj se čula diskretna muzika, a već pri sledećem koraku kada mi se na licu našao prijatan piling umirujućeg mirisa, umesto vrele pare, moja odbrana je totalno popustila. Otklanjanje nečistoća skoro da nisam ni osetila, dok je samo jedan termin: “kraljevski”, prolazio mojim mislima kada mi je nakon nanošenja poslednje maske kozmetičarka počela da masira vrat.
Sutradan je koža bila fina i glatka, toliko da mi je bilo žao da bilo šta na nju nanesem… Ceo događaj rezultirao je novim obećanjem, da ću brigu o svom licu prepustiti H2O stručnjacima – prepričava svoje iskustvo zadovoljna klijentkinja.
Blagodeti higijenskog
tretmana lica
-Higijenski tretman lica omogućuje koži da bude zdrava, čista, hidrirana i sveža, sa ujednačenim tenom. Prilikom ovog tretmana, stručnost kozmetičara se ogleda i u izboru preparata koji će najbolje poboljšati stanje vaše kože. Ključna tačka tretmana je piling, kojim se odstranjuju mrtve ćelije i stvaraju uslovi za njihovu zamenu novim, mladim ćelijama. Higijenskim tretmanom lica se ne dobija samo dubinsko čišćenje, već se masažom lica, dekoltea i vrata podstiče i mikrocirkulacija koja podstiče proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama- objašnjava Nađa Jovanović.
T. T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa