9. novembar 2017.9. nov 2017.
POSLE TRI TRIJUMFA STIŽE OBILIĆ

NAJBOLjA FORMA PROTIV PRVOG IZNENAĐENjA

Posle neubedljivog starta, već tri meča “plastičari” znaju samo za pobede. Novi izazov je tim koji igra iznad očekivanja ove sezone i u vrhu je od starta
Ko je gledao kalendar pred start Super lige, verovatno je gostovanje beogradskog “Obilića”, novajlije u ligi, označio kao lakši posao za “plave”. Ipak, sada je dovoljno pogledati tabelu i shvatiti da se u hali “Zorka” za vikend igra derbi. Obilić je, do sada, poražen samo u Subotici, minimalnim rezultatom, a znali su da uzmu bod jakom “Železničaru” ili dva “Slogi”. “Metaloplastika” je odigrala još jedan dobar meču Subotici, ostvarivši treću uzastopnu pobedu. Sredinom prvog dela napravila preokret i sigurno imala prednost predvođena Puljizovićem i Vorkapićem, odnosno odličnim Kljajićem na golu.
- Izuzetna ekipa Obilića. Ko poznaje te igrače zna da njihov uspon nije samo trenutan, već da zaista imaju snage da se bore i za plej of. Mi nismo nikada ni gubili samopouzdanje, a sada je još veće. Pobedili smo, u tri kola, dva direktna plej of konkurenta i ne mislimo da se zadovoljimo ma čime osim trijumfom protiv Beograđana – ističe Vladan Jordović.
TABELA: 1. Železničar 11; 2. C. Zvezda 10; 3. Sloga 8; 4. Obilić 8; 5. METALOPLASTIKA 8; 6. Spartak 7; 7. Rudar 6; 8. Partizan 5; 9. Šamot 3; 10. Požarevac 3; 11. Jugović 2; 12. Mokra Gora 1.
MEĐU SELEKTORIMA
Aktuelni i nekadšnji treneri Metaloplastike dobili su poverenje RSS da predvode omladinske rukometne selekcije Srbije. Bivši rukometaš i trener šabačkog kluba Đorđe Rašić novi je selektor juniorske reprezentacije, a prvi asistent će biti Nenad Peruničić. Vladan Jordović biće zadužen za kadetsku selekciju Srbije, gde će mu pomagati Nedeljko Jovanović.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa