23. novembar 2017.23. nov 2017.
ODGOVOR GRADONAČELNIKA ZELENOVIĆA
POSLANIKU BIRMANČEVIĆU

ZGROŽEN SAM OPOZICIJOM U ŠAPCU

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović održao je u petak konferenciju za medije na kojoj je odgovorio na izlaganje narodnog poslanika Srpske napredne stranke Bobana Birmančevića u republičkoj Skupštini dan ranije. Naime, Birmančević je prošlog četvrtka, kada je bio dan za poslanička pitanja, ministrima pravde i policije postavio pitanje kada će gradonačelnik Zelenović „biti izveden pred lice pravde i procesuiran zbog niza nepravilnosti i zloupotreba u radu“.
Nebojša Zelenović je izjavio da ne želi da objašnjava ovaj postupak i da oseća tugu zbog nivoa na kom se nalazi opozicija u Šapcu.
-Način na koji se postupa u Narodnoj skupštini je sramotan za ovu instituciju, kao i način na koji neko pokušava da završi svoje lične interese i za to koristi Skupštinu. Dok mi obilazimo sela i razgovaramo sa ljudima o njima najvažnijim stvarima, susrećemo se sa temom koja nema veze sa građanima ni njihovim interesima. Način na koji je to urađeno ne zaslužuje bilo kakav komentar. Zgrožen sam do kog nivoa je pala opozicija u Šapcu. Oni treba da pomognu da vlast u Šapcu bude bolja i da zastupaju interese građana Šapca. Mi se trenutno borimo da država izmiri obaveze prema gradu i da nam plati dugove, rekao je gradonačelnik i dodao da za ozbiljne političke teme očekuje ozbiljne sagovornike i ozbiljne političke protivnike, a da trenutna opozicija to nije.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa