23. novembar 2017.23. nov 2017.
PRIORITET BALON SALA
ZMINjAK I SKRAĐANI

PRIORITET BALON SALA

Meštani Zminjaka i Skrađana na glasanju 3. decembra odlučivaće o izgradnji balon sale. Više od 2,5 miliona dinara meštanima ova dva sela vraćeno je od poreza na imovinu koji je prikupljen u ovim mestima. Za manje od dve nedelje oni će odlučivati kako će taj novac biti potrošen. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predstavnici Gradske uprave posetili su prošlog ponedeljka Zminjak i sa okupljenim meštanima razgovarali o predstojećem glasanju.
-Tek kada počnemo da razgovaramo sa meštanima možemo da vidimo koliko imaju ideja. Svi koji su ove godine propustili priliku da kandiduju svoje predloge, moći će sledeće. Dobro je da novca ima. Sve što meštani uplate, njihovo je, jer vraćamo ceo iznos nazad u sela. Drago mi je što su se okupili oko ideje da izgrade balon salu, a još je bolje što su meštani rešili da preuzmu stvari u svoje ruke. Zahvaljujući ovom procesu ne pričamo više o besmislenim dnevno-političkim temama nego o stvarnim potrebama ljudi, rekao je gradonačelnik.
Dragan Stanković, meštanin Zminjaka i odbornik u Skupštini grada Šapca istakao je na skupu da meštani moraju svojim predlozima da iniciraju pozitivne promene u selu.
-Okupili smo se oko predloga da se izgradi balon sala jer smatramo da je to jedno od najvažnijih pitanja za našu decu. Pratimo politiku Grada koja propagira iste uslove školovanja u seoskim i gradskim školama. U Zminjaku i Skrađanima je dosta urađeno u prethodnom periodu ali mi, meštani, i dalje moramo svojim predlozima da pokrećemo pozitivne promene u našem mestu, a Grad će nas u tome sigurno podržati, rekao je Stanković.
Meštani Zminjaka i Skrađana glasaće u Zminjaku u Domu kulture 3. decembra od 8 do 16 časova.
Da glasa moći će svako ko je upisan u spisak za glasanje. Upis u spisak moguć je do 1. decembra u prostorijama Mesne kancelarije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa