23. novembar 2017.23. nov 2017.
DUGO ČEKANjE PROLEĆA
OPŠTINSKE LIGE

DUGO ČEKANjE PROLEĆA

Liga OFS Vladimirci ubedljivo je najbrojnija u opštinskom rangu i jedina je gde polusezona još nije okončana, ali je od prethodnog kola jasno da će proleće 2018. godine kao lideri dočekati igrači “Sloge” iz Matijevca. Pobeda protiv “Sparte” iz Kaone i remi “Hajduka” i “Mrovske” doneo im je 4 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca iz Debrca, 36:32. “Mrovska” je trenutno treća sa 30 bodova, ali i slobodna u poslednjem kolu, te priliku da je preteknu imaju “Torpedo” Lojanice i ekipa “Petrovca” (Kujavica).
Članovi preostalih liga ovog ranga odavno su u “zimskom snu”. U Opštinskim ligama “Šabac–Posavotamnava” i “Šabac – Pocerina” biće neizvesno do kraja, jer jesenji prvaci nezvaničnu titulu nose samo zbog bolje gol razlike u odnosu na pratioce. U Posavotamnavi lider je “Sava” Mrđenovac, ali ima isti broj bodova, 22, kao i OFK “Jelen”. Njihovim kiksevima u nastavku nadaju se u cerovačkom “Galebu” (18 bodova) i “Borac” (Batalage) (16). “Rankovac” i “Zablaće” dele lidersko mesto sa po 19 bodova u Pocerini, a prati ih “Mladost” (Slatina) sa 16.
MOL “Mačva” popunjavaju najbolji iz Opštinske lige “Šabac – Mačva” i lige OFS Bogatić. Cilju višeg ranga u Mačvi najbliži je “Zadrugar” (M. Pričinović). Lider je lige sa 22 boda, ali od titule ne odustaju ni “Culjković” (18 bodova), niti “Partizan” Drenovac (17). U ligi Bogatića “Sloboda” (S. Crnobarski) vodi sa 15 bodova, no svoju šansu čeka glogovački “Radnik” (13), a samo tri boda manje od lidera ima “Bair” Bogatić. Očage, “Šumice” i “Omladinac” imaju po 10 poena.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa