23. novembar 2017.23. nov 2017.
DERBI LIGE U BEOGRADU
ŠABAČKE VATERPOLISTE OČEKUJE VELIKI OKRŠAJ

DERBI LIGE U BEOGRADU

Crvena Zvezda je najkvalitetniji tim TRVL A2, apsolutno su Beograđani to dokazali u prvih šest kola, ali u maloj grupi onih koji bi mogli da im pokvare planove je “Šabac”. Igrači Dejana Savića su favoriti, no sigurno ne smeju bodove unapred upisati
“Nais” je stidljivo najavljivao kako bi mogao napraviti iznenađenje u Šapcu, verovao da ima kvaliteta za iznenađenje ili bar interesantan meč na Gradskom bazenu, ali kao i Zagrepčanima, odnosno Šibenčanima, jedna četvrtina beše sasvim dovoljna da im rasprši sve iluzije. Kada krene od starta dobro šabački tim, malo ko se može izvući iz “mašine”. Prvi golovi postignuti sa različitih pozicija ukazali su gostima da nemaju šta da traže, a jednocifren poraz najviše je čemu su se mogli nadati.
Borbu za plej of Šapčani nastavljaju protiv najbolje ekipe lige Crvene Zvezde. Tim u bazenu sličnih kvaliteta poput prošlosezonskog, ali predvođen najboljim trenerom sveta pored bazena Dejanom Savićem postao je apsolutni favorit za titulu. Maksimalan učinak pokazuje snagu Beograđana, a dominantna igra nameće im ulogu velikog favorita u svakom meču. Ipak, na Šabac i Vojvodinu mnogi gledaju kao ekipe koje bar mogu usporiti, ako ne zaustaviti pohod Zvezde ka A1 rangu.
- Gostujemo najboljem timu lige. Favoriti su oni, svi očekuju nova tri boda na kontu pulena Dejana Savića, a mi svoju šansu tražimo u kombinaciji rasterećenosti i kvaliteta koji smo pokazali od starta. Garantujemo borbenost kao da sve staje u ova 32 minuta, posvećenost, pa šta nam to donese – ističu u VK “Šabac”
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa