30. novembar 2017.30. nov 2017.
POCERSKI PRIČINOVIĆ

MESTO SA NAJVIŠE PREDLOGA ZA GLASANjE

Grupa građana i Savet mesne zajednice iz Pocerskog Pričinovića u prethodnom periodu podneli su 15 predloga za trošenje novca koji je u ovom mestu prikupljen od poreza na imovinu.
O predlozima i predstojećem glasanju gradonačelnik Nebojša Zelenović je razgovarao sa meštanima Pocerskog Pričinovića u Centru za stručno usavršavanje.
-Pocerski Pričinović je velika mesna zajednica, imaju čak 15 predloga. Očekujem da će veliki broj građana u nedelju izaći i glasati. Ja garantujem da će ono što bude izabrano 3. decembra na proleće biti urađeno po najnižim mogućim cenama. Cilj nam je da uradimo što više za što manje novca. Sledeće godine će čitav grad na ovaj način odlučivati, a ovakva politika će približiti građanima njihove stvarne potrebe, rekao je gradonačelnik.
Grupa građana čije je ovlašćeno lice Zoran Todorović predložila je da se uredi centar sela, kapela i zgrada Mesne zajednice.
Savet MZ kandidovao je predloge za izgradnju dečjeg igrališta, održavanje groblja, uređenje dvorišta MZ, rekonstrukciju niskonaponske mreže, arteške česme, pomoć Fudbalskom klubu, kupovinu dresova i majica za seosku olimpijadu, opremanje vrtića i prostorija MZ, postavljanje korpi za smeće, uređenje sportskog terena, nasipanje ulica i izradu oglasnih tabli.
Iznos kojim raspolažu je 2.581.671 dinar. Još danas i sutra građani se mogu upisati u spisak za glasanje u najbližoj mesnoj kancelariji ili u Gradskoj upravi. Da glasaju moći će samo oni koji su se na vreme upisali u spisak.
Meštani Pričinovića glasaće u nedelju od 8 do 16 časova u prostorijama Osnovne škole “Stojan Novaković” u Pocerskom Pričinoviću.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa