Info

7. decembar 2017.7. dec 2017.
Dogovor o unapređenju saradnje
OPŠTA BOLNICA ŠABAC

Dogovor o unapređenju saradnje

Radni sastanak predstavnika Urgentnog centra KC Srbije i Opšte bolnice Šabac, povodom unapređenja saradnje u oblasti zbrinjavanja pacijenata sa neurohirurškim traumama, održan je prošle nedelje u šabačkoj Opštoj bolnici.
Dr Goran Kaljević, koordinator u ime resornog Ministarstva opredeljen za našu ustanovu i stručni saradnik iz KCS i mr sci. med. dr Jane Asov, načelnik Odeljenja centralne intenzivne nege urgentne neurohirurgije u Urgentnom centru KCS i dr Slobodan Popović, v.d. direktora OB Šabac, dogovorili su način na koji će se odvijati saradnja između ustanova u cilju podizanja na viši nivo zdravstvenih usluga za pacijente koji imaju problem sa neurohirurškom patologijom.
Dr Arsov će regularno - mesečno dolaziti u Šabac radi neurohirurških pregleda pacijenata u Službi neurologije i biće važna spona u komunikaciji lekara dve ustanove u zbrinjavanju, prevashodno stanja koja zahtevaju neurohirurško lečenje.
Dogovor o saradnji koji će biti ozvaničen ugovorom, je još jedan u nizu poteza novog menadžmenta OB koji će doprineti unapređenju kvaliteta zdravstvenih usluga građanima Šapca i Mačvanskog okruga.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa