7. decembar 2017.7. dec 2017.
VREDNIJE OD BODOVA
MAČVA ZA VIKEND GOSTUJE NA BANjICI

VREDNIJE OD BODOVA

Utakmica protiv Rada je direktan duel ekipa kojima je primarni cilj opstanak. “Građevinari” jako loši tokom jeseni, a dugo jedina svetla tačka bio je meč u Šapcu. Pobeda nad Spartakom dobra uvertira za Mačvu
U mnogo težim uslovima nego na prethodnim duelima, fudbaleri Mačve su odigrali mnogo bolje i zasluženo savladali favorizovanog protivnika. Gavrić je postavio konačan rezultat, no čitav meč “Mačva” je bila bolja od Spartaka, a trijumf je mogao biti ubedljiviji. Bio je to trijumf koji vraća samopouzdanje Šapčanima pred poslednja dva kola u 2017. godini. Istinski benefit “snežnog ohrabrenja” mogao bi biti bod ili tri u duelu protiv “Rada”, direktnog takmaca u borbi za opstanak. Beograđani zaostaju za Mačvom šest bodova.
Sezonu je na klupi “nebesko plavih” sa Banjice počeo Gordan Petrić. Tim je igrao loše, uglavnom gubio utakmice, potom došao u Šabac, odneo tri boda (1:2), a zatim se vratio lošem nizu. Klub je sve više tonuo na tabeli, došao do pretposlednjeg mesta kada je usledila smena trenera. Slađan Nikolić zamenio je Petrića. Iako ne odmah, promena je počela nedavno da daje rezultate, te je tim pobedama protiv Mladosti i Napretka uspeo da se vrati u borbu za opstanak. Uz iskusnog Volkova, predvode ih Denić i Lutovac, a odbrana je slabiji deo tima, najslabija u ligi, te je tu šansa Mačve.
REFLEKTORI U SREDU
Kalendarsku godinu fudbaleri Mačve okončaće duelom u Šapcu u sredu 13. decembra protiv Voždovca. Utakmica će ući u istoriju kao prva fudbalska prvenstvena odigrana pod reflektorima stadiona u Pocerskoj 1.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa