17. februar 2011.17. feb 2011.
KULTURNI CENTAR

DA SE NE ZABORAVI

Povodom Dana vojske Republike Srbije, prošlog četvrtka u Velikoj sali, organizovan je susret sa porodicama palih boraca. Organizator susreta bili su Gradska uprava Grada Šapca i Udruženje ratnih vojnih invalida
Gradska uprava Grada Šapca i Udruženje ratnih vojnih invalida organizovali su susret sa porodicama palih boraca u oružanim akcijama posle 17. avgusta 1990. godine i perioda NATO agresije. Kao i proteklih godina, za šezdeset dve porodice obezbeđena je jednokratna pomoć od sedam hiljada dinara, što je ukupno 434 hiljade dinara.
Skup je počeo minutom ćutanja u čast poginulih, a zatim se prisutnima ispred Gradske uprave Grada Šapca obratila Dragana Milosavljević, šef odseka za dečju, socijalnu i zdravstvenu zaštitu. Ona je istakla opredeljenje lokalne samouprave da pomogne porodicama i van zakonske obaveze, kao što je skromna pomoć koja je dodeljena prošlog četvrtka.
- Odeljenje društvenih delatnosti uvek je otvoreno za vas i tamo gde je nadležnost republička, trudićemo se da posredujemo ““ rekla je Dragana Milosavljević.
Prisutnima se obratio i Goran Ilić, predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa