14. decembar 2017.14. dec 2017.
NAGRADE ZA VERNOST
KOMPANIJA „DUNAV OSIGURANjE“ ZADRŽALA
LIDERSKU POZICIJU NA TRŽIŠTU

NAGRADE ZA VERNOST

Bliži se kraj godine kada sve firme sumiraju svoje poslovne rezultate. Menadžment kompanije „Dunav osiguranje“ ima razloga za zadovoljstvo. Jedina domaća osiguravajuća kuća na našem tržištu zadržala je lidersku poziciju, kako u Srbiji, tako i u gradu Šapcu.
-Sa ponosom možemo da istaknemo da smo ove godine zabeležili znatno bolje rezultate nego u 2016. godini. Posebno značajne uspehe smo ostvarili u osiguranju poljoprivrede i osiguranju imovine, navodi direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Šapcu Saša Obrenović.
Prednosti uspeha kompanije osetiće i njihovi osiguranici. Kao i ranijih godina, decembar je mesec kada će svoje korisnike obradovati određenim pogodnostima. Ove godine spremni su pokloni za osiguranike motornih vozila. Akcija “Nagrada za dobrog vozača i vernost kompaniji“ počela je u ponedeljak i traje do 31. decembra. Svi osiguranici koji obnove polise osiguranja prilikom registracije vozila dobiće tri nagrade.
-Postoje samo dva uslova, da je polisa kupljena u „Dunav centru“ u ulici Janka Veselinovića ili u poslovnoj zgradi „Dunav“ i da osiguranik prethodnih godinu dana nije imao štetu na vozilu. Time stiče uslov za nagradu za dobrog vozača. Prvi poklon koji dobija od kompanije Dunav je nešto od auto kozmetike po izboru iz „Dunav centra“ u vrednosti od 500 do 1.000 dinara, u zavisnosti od visine premije polise autoodgovornosti. Drugi poklon je usluga šlepanja na teritoriji cele Srbije i to od jednog do tri šlepanja, takođe u zavisnosti od visine polise. Ova usluga se može iskoristiti u narednih godinu dana. Treći poklon je vanredan tehnički pregled, objašnjava Miroslav Milošević, šef odeljenja za osiguranje motornih vozila „Dunav osiguranja“ u Šapcu.
Vrednosti ovih poklon paketa su 5.000, 7.000 i 10.000 dinara. Akcijom, „Dunav“ nagrađuje vernost svojih osiguranika.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa