28. decembar 2017.28. dec 2017.
BEZ DEMOKRATA NEMA PROMENA
NOVOGODIŠNjI KOKTEL GRADSKOG ODBORA DS U ŠAPCU

BEZ DEMOKRATA NEMA PROMENA

Gradski odbor Demokratske stranke u Šapcu organizovao je tradicionalni novogodišnji koktel.
Predsednik Gradskog odbora DS u Šapcu Dušan Kostadinović podsetio je na vreme kada se svega nekoliko najupornijih demokrata odlučilo da se suprotstavi gotovo svima i na taj način nisu dozvolili da se DS u Šapcu ugasi.
- Prošli smo jako težak period, ali smo zato mnogo ponosni, jer smo prilično doprineli da Šabac danas u Srbiji bude jedini slobodan grad. Godina na izmaku je bila veoma uspešna za naš odbor, a najvažnije je da su naši funkcioneri, koji su preuzeli odgovornost za rukovođenje pojedinih javnih preduzeća i ustanova, taj posao radili odgovorno, vredno, časno i pošteno uvažavajući javni interes. DS je tokom 2017. godine donosila dobre odluke i verujem da će tako biti i u narednoj godini – poručio je Kostadinović.
Pozdravljajući prisutne, predsednik DS Dragan Šutanovac je naglasio da se stranka u 2017. godini oporavila i konsolidovala.
- Za razliku od mnogih stranaka koje deluju samo u Beogradu i većim gradovima, DS funkcioniše na celoj teritoriji Srbije i za nas su svi građani podjednako važni. Nadam se da ćemo na predstojećim izborima u Beogradu uspeti da naš glavni grad oslobodimo od raznih malih i velikih kriminalaca i lopova koji ga danas vode. Bez DS neće biti demokratskih promena u Srbiji, i to zna i Aleksandar Vučić. Još jednom, odavde iz Šapca, bez ikakve sujete i ega, pozivam sve one koji su napustili DS da se vrate i da zajedno sklonimo ovu pošast koja vlada Srbijom već pet i po godina – zaključio je Šutanovac.

N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa