28. decembar 2017.28. dec 2017.
STANjE STABILNO
ALjOŠA GARIBOVIĆ, V.D. DIREKTORA JKP “BOGATIĆ”

STANjE STABILNO

Od dana preuzimanja javne funkcije v.d. direktora JKP „BOGATIĆ“ Bogatić, do koje je došlo polovinom oktobra 2017. godine, mogu reći da je firma nastavila sa stabilnim funkcionisanjem i da je došlo do značajnog uvećanja finansijskih sredstava naračunima preduzeća u odnosu na finansijska sredstva, koja sam zatekao u trenutku preuzimanja javne funkcije.
Takođe mogu istaći da se redovno izmiruju sve obaveze prema dobavljačima, kao i prema zaposlenima.
U periodu od pre dva meseca, raspisana je javna nabavka novog kamiona sa korpom dizalicom, a nabavka navedenog kamiona će omogućiti JKP „BOGATIĆ“ Bogatić da održava javnu rasvetu na teritoriji opštine Bogatić.
Za narednu 2018. godinu u planu preduzeća je širenje usluge odnošenja smeća na seoska područja shodno postojećim tehničkim kapacitetima, radnoj snazi i mogućnosti uključenja Opštine Bogatić u Regionalnu deponiju Srem–Mačva.
Na izvorištu se nastavljaju radovi za potrebe proširenja kapaciteta, kao i poboljšanje kvaliteta vode za piće.
U planu je da se krajem 2018. godine, novoizgrađeni bunar B4 uključi na sistem vodosnabdevanja.
U sledećoj godini planirano je dalje tehničko opremanje preduzeća i to: nabavka novog traktora sa tarupom, nabavka novog kamiona kipera, nabavka novog lakog traktora, a sve u svrhu povećanja kvaliteta, proširenja postojećih i preuzimanja novih delatnosti.
U 2018. godini od strane Opštine Bogatić je u planu i poveravanje novih komunalnih delatnosti našem preduzeću, gde će realizacija istih dovesti do znatnog povećanja kvaliteta poslovanja - istakao je za “Glas Podrinja” v.d. direktora JKP „BOGATIĆ“ Aljoša Garibović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa