28. decembar 2017.28. dec 2017.
“Korpa solidarnosti”
GOMEKS I HUMANO SRCE

“Korpa solidarnosti”

Kompanija “Gomeks” i udruženje “Humano srce Šapca“ su u subotu u supermarketu “Total” organizovali akciju “Korpa solidarnosti” na kojoj su potrošači donirali ubacivanjem bar jednog artikla u korpu i na taj način su pomogli socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Šapca. Organizovano je i besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom.
Golušin Nedeljko o akciji je rekao:
-“Korpa solidarnosti” je humanitarna akcija koju je kompanija “Gomeks” započela prošle godine sa udruženjem “Humano srce Šapca”. Bili smo i mi i naši prijatelji iz “Humanog srca Šapca” vrlo prijatno iznenađeni prošle godine odzivom potrošača u supermarketu “Total” u kojem je tada bila organizovana korpa solidarnosti. To nam je bio motiv da na kraju 2017. uradimo ponovo istu akciju. Oduševilo nas je ove godine da su Šapčani kao kupci zaista pokazali izuzetno visok stepen društvene odgovornosti i želje da pomognu onima kojima je ta pomoć najneophodnija jer će svi artikli koji su bili prikupljeni u ovogodišnjoj “Korpi solidarnosti” biti distribuirani socijalno ugroženim porodicama sa teritorije grada Šapca, a o kojima brine udruženje „Humano srce Šapca”. Takođe, ovo je bila dobra prilika da za sve najmlađe potrošače organizujemo besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom. To smo radili i prošle godine na oduševljenje klinaca koji su imali priliku da upoznaju crveno-belog čiku, tako da smo se i ove godine odlučili na isti projekat.
Ruža Popović u ime Udruženja “Humano srce Šapca” o saradnji sa kompanijom “Gomeks” je rekla:
Saradnja fondacije “Humano srce Šapca” i “Gomeksa” traje još od njihovog dolaska u naš grad i njihovo rukovodstvo nam na ovaj način šalje poruku da su društveno odgovorni i da u sebi poseduju nešto najdragocenije, a to je humanost. Dok ima humanosti ima nade za čovečanstvo.

B.R.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa