28. decembar 2017.28. dec 2017.
GLAS PODRINjA: VIZIJA ZA BUDUĆNOST

RASTEMO U SKLADU SA VREMENOM

Nakon redizajna postojećeg sajta, za rođendan 16. decembra postali dostupni našim čitaocima i preko android aplikacije koju možete pronaći i instalirati u Google play prodavnici. Sve više prelazimo na dnevni koncept novinarstva
Kraj godine je vreme kada većina nas sumira rezultate. Analiziramo postignuto i pravimo neke nacrte za budućnost. Kod jednog sedamdesettrogodišnjaka, koji je očuvao mladalački duh, ovaj posao nije ni malo lak. Kada bi se na papir stavilo sve što je za skoro sedam i po decenija postignuto ili preživljeno na stranicama ovog lista ili u procesu njegovog nastajanja, bojimo se da bi za rezultat imali kapitalno delo u nekoliko tomova. Zato na pragu 2018. godine, sa poštovanjem ostavljamo prošlost za nama i tražimo trenutak vaše pažnje ne bismo li vas upoznali sa našom budućom vizijom.
- Prilikom druge privatizacije lista, decembra 2015. godine, želja novog vlasnika bila je da tradicionalnom glasilu koje uživa poverenje lokalne javnosti udahne novi duh. S tim u vezi, postojeća redakcija je podmlađena, vrata “Glasa Podrinja” su otvorena za sveže misli i ideje. Prepoznatljivi koncept lista je zadržan. Najveće promene pretrpeo je prelom tekstova i fotografija - navodi direktor “Glasa Podrinja” Zoran Živković, i dodaje:
-U godini za nama, otišli smo korak dalje. Proces modernizacije je intenziviran. Koliko smo u tome odmakli svedoči podatak da smo nakon redizajna postojećeg sajta, za rođendan 16. decembra postali dostupni našim čitaocima i preko android aplikacije koju možete pronaći i instalirati u Google play prodavnici. Sve više prelazimo na dnevni koncept novinarstva.
Redizajnirani portal njnjnj.glaspodrinja.rs je urađen prema najsavremenijim standardima, odnosno primenjen je HTTPS protokol koji našim domaćim i inostranim korisnicima omogućava da sve usluge koje nudimo plate i obave iz svojih domova.
Međutim, iako nam je u fokusu modernizacija, svesni smo da svoj opstanak na tržištu dugujemo tradiciji i radu generacija koje su nam prethodile. Zbog toga i u danima pred nama nećemo zanemariti naše štampano izdanje.
-Ono što bih posebno istakao je da “Glas Podrinja” ni u jednom trenutku neće odustati od nečeg što je tradicija, i dalje ćemo raditi na štampanom izdanju, koje će kao i svih ovih godina, svakog četvrtka na kioscima biti dostupno čitaocima - objašnjava Živković.

T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa