4. januar 2018.4. jan 2018.
Dečak Đorđe prvi u 2018. godini
Šabačko Porodilište

Dečak Đorđe prvi u 2018. godini

Prva beba rođena u ovoj godini je dečak Đorđe, prvo dete tridesetogodišnje Jelene Jovanović.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je u ponedeljak Porodilište u Opštoj bolnici Šabac i uručio poklon pakete porodiljama, a prvorođenoj bebi u novoj godini, pored poklona, srebrnjak sa grbom Grada Šapca.
Gradonačelnik Zelenović je napomenuo da od posete porodilištu i novorođenim bebama nema lepšeg načina da se započne svaka nova godina.
-Prva beba u 2018. godini rodila se u ranim jutarnjim satima, a sve nas je obradovala informacija da je to jedan lep i zdrav dečak. Čestitam porodici Jovanović i želim im sreću i uspeh u novoj godini. Zadatak Grada je da svakoga dana, a ne samo prvog dana u godini, brinemo o bebama i njihovim majkama. Tradicionalno, prvorođena beba u novoj godini dobila je poklon srebrnjak sa grbom Grada i paket opreme za novorođenče. I za ostale bebe, koje su u porodilištu, obezbedili smo poklon pakete, kako bi na simboličan način, novim građanima Šapca i njihovim mamama, uručili prve poklone. Obradovala me vest da su se poslednjeg dana u 2017. godini, u našem porodilištu rodile četiri bebe, rekao je gradonačelnik.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa