4. januar 2018.4. jan 2018.
DONACIJA ZA ŠABAČKO PORODILIŠTE
AKCIJA KOMPANIJE TIFFANY PRODUCTION I EPARHIJE ŠABAČKE

DONACIJA ZA ŠABAČKO PORODILIŠTE

Kompanija Tiffany Production iz Čačka, u saradnji sa Eparhijom šabačkom, predala je donaciju protekle sedmice šabačkoj Opštoj bolnici. Odeljenju porodilišta, dodeljeno je preko 100 spavaćica za porodilje i uniforme za babice.
-Porodična firma Tiffany je dugogodišnji saradnik Eparhije šabačke. Predlog da ovu donaciju ove godine dodelimo pred praznik rođenja Hristovog porodilištu u Šapcu bio je zajednički. Ovde se rađaju novi životi a Hristos se rodio u pećini na Božić i doneo radost. Nadam se da će ovaj skroman poklon biti na radost korisnicima porodilišta – istakao je sveštenik Mirko Vilotić, arhijerejski zamenik i poželeo ovom prilikom svima srećne nastupajuće praznike.
Predstavnici firme Tiffany, nadaju se da će ova akcija biti za primer ostalim kompanijama koje su u mogućnosti da pomognu, da to i učine.
-U skladu sa novogodišnjim i božićnim praznicima rešili smo da ovaj put izađemo u susret šabačkoj bolnici i skromnim doprinosom pomognemo Odeljenju porodilišta. Drago nam je što smo u prilici da izađemo u susret jednom ovako značajnom Odeljenju, jer su mladost i bebe ono što treba da osigura našu budućnost – istakla je Tamara Karapandžić, marketing i PR menadžer kompanije Tiffany.
Doktor Darko Vukojičić se ovom prilikom zahvalio na donaciji i istakao da je osoblje bolnice prijatno iznenađeno darovima koji će im biti od izuzetnog značaja.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa