4. januar 2018.4. jan 2018.
ONO ŠTO SMO UČINILI ZA DRUGE, OSTAJE BESMRTNO
Novogodišnji paketići štićenicima šabačkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom

ONO ŠTO SMO UČINILI ZA DRUGE, OSTAJE BESMRTNO

Gradski odbornici Dejan Jerinić i dr Dejan Pavlović su prošle subote u porti Saborne crkve Sv. apostola Petra i Pavla uručili novogodišnje paketiće štićenicima Šabačkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom. Evropski centar za ekologiju se takođe priključio ovom događaju donacijom novogodišnje jelke sa busenom, koja će posle praznika biti ponovo zasađena.
„Nas dvojica kao gradski odbornici smo rešili da štićenicima Šabačkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom učinimo ovu Novu godinu nešto lepšom nego što je to inače. Potrudili smo se da pripremimo paketiće, da im dovedemo Deda Mraza, poklonili smo i jelku sa Udruženjem Evropski centar za ekologiju. Mi smatramo da je ovo odlična prilika da javnost sazna da postoji ovo Udruženje i da svako ko može pomogne da se ova deca lakše probijaju kroz život i da se uklone sve prepreke koje im se nalaze na putu“ - istakao je dr Dejan Pavlović.
„Potrudićemo se da podržimo i svaku narednu akciju. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo“ - istakao je Dejan Jerinić.
„Ovo je za nas veliki dan. Ne samo zbog podele paketića, već zbog jednog lepog, toplog, ljudskog gesta naših gradskih odbornika koji su se setili da uoči Nove godine posete baš nas, daruju baš našu decu. To je toliko lepo i plemenito, da je to jedan dobar obrazac, dobar način i dobar put da se druge organizacije i svi drugi ljudi dobre volje ponašaju na isti način. Ovo je jedan gest gde se pokazuje kako se ta deca integrišu u lokalnu zajednicu. Oni su deo nas, ne treba da budu zaboravljeni“ - između ostalog istakla je Vesna Pavlović, predsednik Šabačkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa