4. januar 2018.4. jan 2018.
SVAKA DONACIJA MNOGO ZNAČI
HUMANITARNI KONCERT MUZIČKE ŠKOLE

SVAKA DONACIJA MNOGO ZNAČI

Protekle sedmice, u sali Kulturnog centra Muzička škola “Mihailo Vukdragović”, organizovala je humanitarni koncert za oko stotinu dece sa posebnim potrebama. Umesto plaćanja ulaznica, svi oni koji su hteli da pomognu, donosili su slatkiše i slaniše.
-Ulaznice su sve ono što bi bilo deo novogodišnjih paketića. Tradicionalno, svake godine organizujemo humanitarne koncerte, a ove godine, odlučili smo da pomognemo deci sa posebnim potrebama – istakla je profesorka Branislava Đukanović, organizatorka koncerta.
Na humanitarnom koncertu, osim najmlađih učenika svih odseka muzičke škole “Mihailo Vukdragović”, koji su pripremili adekvatan program, kao i njihov hor, u organizaciji je učestvovala i OŠ “Stojan Novaković”, koja je donirala čestitke i priredila prvu karnevalsku tačku “Despasito”. Udruženje invalida rada bilo je zaduženo za posluženje, a dorinos su dali Udruženje “Iskra” i šabačko Udruženje “GIF015”.
Prema rečima Zorana Ilića, predsednika Udruženja za cerebralnu paralizu Šabac, svaka donacija deci puno znači.
-Svako zadovoljstvo i poklončić za Novu godinu su jedna želja za bolje sutra i za lešu 2018. godinu. Darovi puno znače našim udruženjima koje okupljaju osobe sa invaliditetom – istakao je Zoran Ilić i dodao da Udruženje trenutno ima 12 članova do 12 godina.
Direktor Muzičke škole “Mihailo Vukdragović” Dragan Karić, istakao je ovom prilikom da su deca su vrlo zainteresovana za učešće u humanitarnom radu, te će se tradicija organizovanja humanitarnih koncerata nastaviti i ubuduće.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa