4. januar 2018.4. jan 2018.
NASTAVAK VATERPOLO UZBUĐENjA

KOTORANI ZA DOBAR POČETAK

Dve, tri nedelje je prošlo od velikog finala Kupa, odlične igre protiv Partizana, istorijskog rezultata, a već je vreme za nastavak vaterpolo sezone. Godinu “krcatu” utakmicama, otvara “Kataro”
Praznici još traju, januar ih je pun, ali u vaterpolu nije bilo vremena za odmor jer baš u sred prazničnog meseca sledi nastavak Regionalne lige A2. Trećeplasirani “Šabac” dočekuje naredne srede kotorski “Kataro”, nekadašnjeg osvajača LEN kupa. Tabela i prethodna sezona govori da su “čivijaši” favoriti, ali u situaciji kada očekujete trijumf neophodno je uz kvalitet pokazati i psihološku snagu koja će izneti breme favorita. Šapčani su trenutno treći sa 12 bodova, dok su Kotorani peti sa osam.
Mladi sastav iz Crne Gore remizirao je protiv Naisa i Medveščaka, savladao Šibenik i Zadar, dok je preostala tri meča poražen. Prethodne sezone, VK “Šabac” je imao duplu pobedu nad “Katarom”, 16:7 u Kotoru, odnosno 10:7 u Šapcu. Ipak, obe ekipe su pretrpele izmene u odnosu na prethodnu sezonu. Meč naredne srede predstavlja i debi Mirsada Zajmovića na klupi Šapca u A2 ligi.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa