11. januar 2018.11. jan 2018.
ISTORIJSKA 2017.
PRIJEM ZA SPORTISTE U GRADSKOJ KUĆI

ISTORIJSKA 2017.

Predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić, priredio je protekle sedmice prijem u Gradskoj kući za sportiste koji su u različitim sportskim disciplinama na kraju godine ostvarili uspeh. Prijemu su prisustvovali Dragan Nikolić, član Gradskog veća, Veselin Vuković, predsednik Sportskog saveza Šapca i Dejan Popović, sekretar Sportskog saveza.
-Mi imamo lep epitet, da smo grad sporta. Nadam se da ćemo taj epitet održati i u godinama koje dolaze. Sumiranje rezultata iz 2017. koji su bili impozantni je najlepši način da se započne 2018. godina. Postignuti su istorijski uspesi. Ono što je meni izuzetno drago jeste to da smo mi za ovim stolom imali proverene sportiste ali i nove koji dolaze – istakao je Nemanja Pajić i dodao da će grad Šabac sportiste podržati i u budućnosti u onom obimu koji može.
Prema rečima Dragana Nikolića, člana Gradskog veća zaduženog za sport uspesi šabačkih sportista su veliki i vremenom će postati komplikovanije i teže sve ispratiti.
-U sportu i u životu uvek može više. Našim sportistima želim sreću u 2018, a na nama je da se potrudimo da infrastrukturni uslovi budu na što boljem i višem nivou, kao i da se još više novca uloži u sportsku infrastrukturu. Naročito mi je drago zbog mladih sportista koji sve ovo gledaju i koji će se truditi jednog dana da postanu deo ekipa ili pojedinačni prvaci – istakao je Dragan Nikolić.
Izuzetno uspešna godina bila je i za Vaterpolo klub Šabac koji je na samom startu ostvario sjajne rezultate.
- Sretan sam i zadovoljan što se mojim dolaskom desio taj rezultat u Finalu Kupa Srbije. Žao mi je što nismo osvojili, bili smo jako blizu, možda je trebalo malo više vere ali nadam se da će se u narednim godinama to desiti. Moj dolazak je vrlo ambiciozna želja predsednika kluba tako da se mojim dolaskom očekuju rezultati. Verujem da ćemo u 2018. ostvariti velike uspehe – istakao je Mirsad Zaimović, trener Vaterpolo kluba Šabac.
Protekla godina bila je uspešna i za Joga centar Šabac koji je na Međunarodnom festivalu joge u Beogradu osvojio zlatnu medalju.
-Zadovoljna sam, počastvovana i srećna prvenstveno zato što sam iz ovog grada i na lep način sam ga predstavila. Drago mi je što su moji polaznici, naši sugrađani prepoznali tokom leta naš angažman i aktivnosti i samim tim se uključivali bez ikakvih predrasuda – navela je Tamara Bešić Tomić, osnivač Joga centra Šabac.
Uspešnu godinu za kajak klub Zorka Šabac potvrdio je i Milenko Zorić koji je protekle godine osvojio dve medalje.
- Protekla godina za mene je bila jako uspešna, osvojio sam dve velike medalje. Na Evropskom prvenstvu srebrne i zlatnu na Svetskom prvenstvu. Ponosan sam što sam u Klubu Zorka i što imamo zahvaljujući gradu i Sportskom savezu Šapca jako dobre uslove. Cilj nam je da na Evropskom prvenstvu u Beogradu 2018. osvojimo zlatnu medalju – istakao je kajakaš Milenko Zorić.

K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa