11. januar 2018.11. jan 2018.
DRUGAČIJI STIL ŠOPINGA
NOVI MALOPRODAJNI OBJEKAT
JUPROMA U CENTRU GRADA

DRUGAČIJI STIL ŠOPINGA

Protekle sedmice svečano je otvoren novi maloprodajni objekat MiniJu u Masarikovoj 6. Galerijska roba, školski pribor, širok asortiman igračaka, artikala idealnih za poklon u svakoj prilici sada su na dohvat ruke potrošačima.
Prema rečima Stefana Miškovića, vlasnika novootvorene radnje, nakon 28 godina rada firme Juprom, doneta je odluka za širenje biznisa i otvaranje maloprodajnog objekta u kom trenutno ima četiri zaposlene osobe.
-Nadamo se da našim sugrađanima možemo da prikažemo nešto što još nisu videli. Drugačije proizvode, pakovanja i stil šopinga. Voleo bih da se zahvalim prijateljima i porodici na podršci da se bavim ovim poslom. U narednom periodu imamo u planu da otvorimo ovakav objekat i u Beogradu – istakao je Stefan Mišković i dodao da će MiniJu, u skorijoj budućnosti sigurno postati brend a artikli će biti unificirani.
Da su kupci zadovoljni što je jedan ovakav objekat otvoren u centru grada najbolje govore reči jednog od potrošača.
-Najzad se otvorila prava radnja u Šapcu u kojoj se može naći jako lepih stvari i za domaćinstvo i za poklone. Od sada pa nadalje ne moramo razmišljati gde ćemo obaviti kupovinu. U ovoj radnji možemo da kupimo izuzetne poklone po povoljnim cenama – ističe naš sugrađanin.
Porodična firma Jupprom osnovana je 1990. godine sa predstavništvom u Šapcu, u Vase Pelagić, a 2015. godine, otvoren je i prodajni salon u Beogradu. Iste godine, preduzeće JUPROM d.o.o. dobija Edžcellent SME sertifikat, koji se izdaje za preduzeća koja zadovoljavaju postavljene kriterijume, od kojih je prvi uslov godišnji promet.
Juprom ima dugogodišnje dobavljače iz Kine, Makedonije, Španije, Mađarske, Italije, Grčke, Turske i Hong-Konga, što obezbeđuje kontinuitet u snabdevanju svih vrsta robe. Pored toga, preduzeće ima pogon za proizvodnju ukrasnih kesa, ukrasnih tanjira i ostalog party programa. Zahvaljujući višegodišnjem radu i iskustvu, preduzeće JUPROM d.o.o. iz godine u godinu podiže lestvicu kada je u pitanju usluga, kvalitet i asortiman proizvoda, a sve sa ciljem zadovoljenja različitih potreba potrošača. Danas, u svom asortimanu, preduzeće ima preko 10000 različitih proizvoda.
K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa