11. januar 2018.11. jan 2018.
ROTARIJANCI BEBAMA
ROTARI KLUB ŠABAC

ROTARIJANCI BEBAMA

Rotari klub Šabac, već petu godinu zaredom daruje roditelje prvog ženskog i prvog muškog deteta rođenog nakon pravoslavnog Božića, sa željom da deca, kao naše najveće bogatstvo, rastu u kvalitetnim uslovima i izrastu u vredne i uspešne ljude. Ove godine znak pažnje u vidu vaučera od 12.000 dinara pripao je Katarini Pantelić koja je rodila dečaka i Mari Marković, majci novorođene devojčice. Poklone je uručila dr Slavica Đurić, specijalista Opšte hirurgije.
Predsednica Rotari kluba Šabac Ljiljana Jovanović istakla je da se Rotari klub Šabac trudi da ukaže na to koliko je organizaciji važna porodica kao i sam čin rođenja.
-Ovom prilikom smo želeli da nagradimo i da istaknemo sam dobar čin kod ljudi koji ne čekaju poseban trenutak za rađanje, kojima je svaki trenutak podesan za taj izuzetan događaj. Nadam se da će im vaučeri koje smo im darovali pomoći u prvim danima roditeljstva i obezbediti ono što je potrebno – istakla je Ljiljana Jovanović.
Doktor Dragan Milošević, načelnik Ginekološko–akušerskog odeljenja Šabac, izrazio je zahvalnost Rotari klubu Šabac na vrednim poklonima i istakao kako svaki znak pažnje veoma znači.
-Ova tradicija traje više godina i mi smo Rotari klubu izuzetno zahvalni. To je jedna od organizacija koje su društveno odgovorne i pomažu porodilište Šabac. Pozivamo i druge organizacije da učestvuju u lepoti rađanja naše dece u Šapcu. Svaki poklon može jako da pomogne, unapredi i poveća broj naše dece. Svaki znak pažnje znači puno za naše porodilje - istakao je dr Dragan Milošević.
Rotary International je organizacija uspešnih, poslovnih ljudi, ostvarenih u delatnostima koje obavljaju i kao jedan od ciljeva, svaki Rotarijanac ima zadatak da nesebičnim služenjem uzvrati zajednici koja ga je stvorila. Ovim putem, pokazali su da smatraju da je ulaganje u nove naraštaje jedan od primarnih načina njihovog delovanja. Na isti način nagrađuju uspešne đake, studente, a isto tako dodeljuju priznanja za doprinos zajednici pojedincima na kraju njihove karijere.
K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa