Инфо

Берза

  • aero 1.692 ⚫ 0,00%
  • niis 679 ▼ -0,73%
(11. јануар 2018.)
ПЕЧЕНИЦА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ

ХВАЛА РУЖИ ДО НЕБА

ХВАЛА РУЖИ ДО НЕБА
Фондација “Хумано срце Шапца” је у петак у објекту колективног становања у улици Зеке Буљубаше, поделила божићне печенице за социјално угрожене.
-Божићни празници су време када смо сви срећни, радосни, када праштамо, миримо се и када имамо потребу да учинимо нешто добро за друге. Фондација “Хумано срце Шапца” у сусрет најрадоснијем хришћанском празнику наставља дугогодишњу праксу. Поред редовних активности припремили смо пригодне поклоне и печенице које су симбол најрадоснијег хришћанског празника за социјално најугроженије породице – рекла је овим поводом Ана Перовић секретар фондације “Хумано срце”.
Корисници смештаја нису крили захвалност, не само за ове поклоне већ и редовну помоћ фонда “Хумано срце”, којима им је живот доста олакшан.
-Она нам помаже много. И прошле године нам је донела печенице. Сваке недеље нам нешто доноси. Водила нас је прошле године у бању Бадању. Све нам је платила и доктора, рекла је Фикрета Кучевић.
Истог мишљења је и Радојка Бобић:
-Доста нам помажу и што се тиче и хране и огрева и одеће и за Нову годину. Водила нас је прошле године у Бадању. Пуно Ружи хвала, до неба.

Б.Р.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa