11. januar 2018.11. jan 2018.
HVALA RUŽI DO NEBA
PEČENICA ZA SOCIJALNO UGROŽENE

HVALA RUŽI DO NEBA

Fondacija “Humano srce Šapca” je u petak u objektu kolektivnog stanovanja u ulici Zeke Buljubaše, podelila božićne pečenice za socijalno ugrožene.
-Božićni praznici su vreme kada smo svi srećni, radosni, kada praštamo, mirimo se i kada imamo potrebu da učinimo nešto dobro za druge. Fondacija “Humano srce Šapca” u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku nastavlja dugogodišnju praksu. Pored redovnih aktivnosti pripremili smo prigodne poklone i pečenice koje su simbol najradosnijeg hrišćanskog praznika za socijalno najugroženije porodice – rekla je ovim povodom Ana Perović sekretar fondacije “Humano srce”.
Korisnici smeštaja nisu krili zahvalnost, ne samo za ove poklone već i redovnu pomoć fonda “Humano srce”, kojima im je život dosta olakšan.
-Ona nam pomaže mnogo. I prošle godine nam je donela pečenice. Svake nedelje nam nešto donosi. Vodila nas je prošle godine u banju Badanju. Sve nam je platila i doktora, rekla je Fikreta Kučević.
Istog mišljenja je i Radojka Bobić:
-Dosta nam pomažu i što se tiče i hrane i ogreva i odeće i za Novu godinu. Vodila nas je prošle godine u Badanju. Puno Ruži hvala, do neba.

B.R.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa