25. januar 2018.25. jan 2018.
DELEGACIJA POCERSKOG PRIČINOVIĆA NA SASTANKU U JKP “VODOVOD ŠABAC”

PRIKLjUČENjE NA MREŽU NAJVEĆI PRIORITET

Po novom sistemu, Vodovod finansira širenje kanalizacione mreže, a građani učestvuju samo u onoj meri koliko je neophodno pokriti troškove materijala. U uslovima, kada nije moguće iz budžeta grada izdvojiti značajna sredstva za ovu namenu, novouspostavljeni sistem predstavlja najpovoljniji mogući način
Kao što je i najavljeno krajem prošle godine, glavni prioritet u radu Javno-komunalnog preduzeća “Vodovod Šabac” u ovoj godini biće proširenje vodovodne i kanalizacione mreže, i da se što više naših sugrađana, bez obzira na mesto stanovanja, priključi na postojeću mrežu.
Direktorka JKP “Vodovod” Daniela Lovrin Gavrilović primila je, s tim u vezi, delegaciju iz Pocerskog Pričinovića, tačnije iz ulice Ive Andrića, čijim je žiteljima priključenje na kanalizacionu mrežu prioritet.
- Imamo dosta zainteresovanih ljudi za priključenje na kanalizacionu mrežu. To je potreba naših sugrađana i nadamo se da ćemo to uspešno završiti – rekli su predstavnici Pocerskog Pričinovića u Vodovodu.
Direktorka Vodovoda je istakla da je obaveza tog preduzeća da razgovara sa sugrađanima i sa svima onima koji su zainteresovani za priključenje na mrežu.
- Osluškujemo i zadovoljavamo potrebe naših građana, i zbog toga smo i razgovarali sa delegacijom iz Pocerskog Pričinovića. Politika našeg preduzeća je da izađemo u susret našim sugrađanima i da omogućimo svima koji iskažu takvu potrebu da se priključe na kanalizacionu mrežu. Upravo zbog toga smo, sredinom prošle godine, ustanovili novi model priključka na mrežu po kojem se naše preduzeće maksimalno angažuje i zajedno sa građanima radimo na proširenju mreže gde postoji interesovanje – istakla je Lovrin Gavrilović.
Želja i cilj Vodovoda je da se građani, pod najpovoljnijim uslovima, priključe na mrežu.
- Po novom sistemu, Vodovod finansira širenje kanalizacione mreže, a građani učestvuju samo u onoj meri koliko je neophodno pokriti troškove materijala. U uslovima, kada nije moguće iz budžeta grada izdvojiti značajna sredstva za ovu namenu, novouspostavljeni sistem predstavlja najpovoljniji mogući način da se naši sugrađani priključe na kanalizacionu mrežu – napomenula je direktorka Vodovoda.
Lovrin Gavrilović je iskoristila i ovu priliku da pozove sve zainteresovane sugrađane da se jave, da dođu u JKP “Vodovod” kako bi se dogovorili, da motivišu svoje komšije da se priključe na kanalizacionu mrežu. Vodovod je, po njenim rečima, spreman da pod najpovoljnijim uslovima radi u korist sugrađana u narednom periodu.
Trenutno mogućnosti za priključak ima 3.500 domaćinstava na vodovodnu, i oko 1.700 na kanalizacionu mrežu.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa