3. mart 2011.3. mar 2011.
FUDBAL: FK “MILICIONAR“ BOGATIĆ ČLAN MEĐUOPŠTINSKE LIGE “MAČVA“

“POLICAJCI“ OBEĆAVAJU ŽESTOKU BORBU

Jesenju sezonu u Međuopštinskoj ligi Mačva “Milicionar“ iz Bogatića završio je na trećem mestu sa 33 osvojena boda, koliko ima i drugoplasirana “Mladost“ iz Prnjavora. Vodeći “Borac“ iz Šapca pobegao je “policajcima“ 8 bodova. Ali će na proleće biti žestoka borba ova tri kluba za prvo mesto i drugo koje garantuje “baraž“
U tek završenom prelaznom roku od potpredsednika kluba Vujadina Vasića saznali smo da će ekipa “Milicionara“ biti jača u nastavku prvenstva. Klubu je pristupilo 7 novih igrača: Žarko Gajić, Marko Stojanović, Ivan Ivanović (“Torpedo“), Vojislav Stojić (“Borac“ Šabac), Dejan Sarić (“Mačva“ Bogatić), Nemanja Erdevički (“Drina“) i Dušan Kojić (“Duško“). Iz kluba su otišli igrači koji nisu ni nastupali tokom jesenje sezone sa izuzetkom Dejana Manjenčića koji je otišao u (“Napredak“ Ribari). Otišli su još: Slobodan Majstorović, Nikola Pavić (“H.Stanko“), Igor Rakić (“Omladinac“), Darko Pavlović (“Sloboda“), Vladislav Banovac (“Duško“).
O organizaciji kluba i finansijama Vujadin Vasić ističe:
- Upravni odbor kluba broji 13 članova. Predsednik kluba je Novica Ostojić. Trener ekipe je Miroslav Rakić, a mlađih selekcija Siniša Josipović. Svoje utakmice kao domaćini igramo na lepo sređenom gradskom stadionu. Klub se finansira od Skupštine opštine i zaposlenih u policijskoj stanici koji svakog meseca od ličnog dohotka izdvajaju jedan procenat za klub. Tu su i sponzori koje bih ovom prilikom pomenio: PP “Džavić“ Bogatić, diskoteka “Bolero“ Bogatić, DP “Klas Group“ Klenje, Mlin “Đurković“ Dublje, PP “Salaš koop“ Crn.Salaš. O tome kako teku pripreme ekipe, raport smo dobili od trenera Miroslava Rakića.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa