1. februar 2018.1. feb 2018.
POŽAR U GARAŽI “JUGOKOPA”
JOŠ JEDNA USPEŠNA AKCIJA VATROGASACA

POŽAR U GARAŽI “JUGOKOPA”

Prošle srede oko 17 časova u garaži preduzeća “Jugokop Podrinje” izbio je požar. Brzom intervencijom vatrogasaca i prisebnošću zaposlenih vatra je brzo lokalizovana. Po prijemu poziva na lice mesta su izašla dva vatrogasna vozila sa pet vatrogasaca spasilaca.
-Požar je veoma brzo lokalizovan čemu je pogodovalo relativno rano otkrivanje od strane portira preduzeća i niska frekvencija saobraćaja, što je omogućilo brzo stizanje vatrogasne ekipe na mesto događaja. Takođe, od prisutnih radnika i rukovodioca preduzeća na licu mesta su dobijene izuzetno kvalitetne informacije. Radnici obezbeđenja bili su u ovoj situaciji dovoljno prisebni da iz objekta iznesu boce za varenje i druge zapaljive materije koje su mogle da izazovu veću havariju, naveo je komandant Vatrogasno-spasilačke jedinice Šabac Goran Stefanović.
Požar je u potpunosti likvidiran u 21:50. Kamion preduzeća koji je bio na popravci u garaži uspešno je spašen.
Kako grejna sezona još uvek nije ni blizu kraja, vatrogasci još jednom apeluju na građane da grejna tela koriste na odgovarajući način i da u slučaju pojave vatre odmah pozovu broj 193.

M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa