1. februar 2018.1. feb 2018.
Radni sastanak rukovodstava
zdravstvenih ustanova

Bolja saradnja

Zajednički radni sastanak sa direktorima domova zdravlja Mačvanskog okruga, održan je juče na inicijativu menadžmenta Opšte bolnice Šabac. Osnovna ideja, prvog i budućih regularnih sastanaka rukovodstava zdravstvenih ustanova, je poboljšanje međusobne saradnje za dobrobit svih pacijenata koji se upućuju na specijalističke preglede, urgentno zbrinjavanje i stacionarno lečenje u bolnici.
Pored predstavnika menadžmenta OB Šabac na čelu sa v.d. direktora dr Slobodanom Popovićem, prisustvovali su i dr Jasmina Stanković direktorka DZ Šabac, dr Vera Sofranić direktorka DZ Koceljeva, dr Lilia Teodorović direktorka DZ Vladimirci i dr Goran Makunčević direktor DZ Bogatić.
Na premijernom susretu bilo je reči o prevazilaženju proceduralnih i tehničkih poteškoća koje se javljaju prilikom elektronskog zakazivanja specijalističkih pregleda, realizaciji prioritetnih uputa i uputa bez termina, kao i drugih problema koji se periodično javljaju ili bi eventualno mogli nastati pri radu i načinu njihovog prevazilaženja.
Dogovorena je redovna međusobna komunikacija odgovornih na svim nivoima i održavanje radnih sastanaka jednom mesečno.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa