Инфо

Берза

  • aero 1.198 ▲ 7,93%
  • enhl 668 ⚫ 0,00%
  • fito 2.700 ⚫ 0,00%
  • niis 685 ▼ -0,58%
  • tgas 11.000 ▲ 1,83%
(3. март 2011.)
ДОМ ЗДРАВЉА ШАБАЦ

ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ ДЕЦЕ

За реализацију пројекта “Унапређење учесталости и трајање физичке активности код деце основношколског узраста“ шабачки Дом здравља од ресорног министарства добио 10.000 евра
Према подацима са званичне интернет презентације Министарства здравља Републике Србије, у оквиру пројекта “Пружање унапређених услуга на локалном нивоу ““ ДИЛС, 42 Дома здравља широм Србије добила су финансијска средства у укупној вредности од 420.000 евра за спровођење пројеката који су намењени повећању доступности здравствене заштите осетљивим популационим групама (стари, деца, млади, инвалиди, Роми).
Један од уговора о додели финансијских средстава у износу од 10.000 евра, добио је и шабачки Дом здравља за реализацију пројекта под називом “Унапређење учесталости и трајање физичке активности код деце основношколског узраста.
- Дом здравља Шабац је у оквиру ДИЛС пројекта учествовао на три нивоа. Први се тиче акредитације Дома здравља, други завршетак информатизације, и трећи се тиче саме здравствене заштите. У оквиру тог, здравственог дела, конкурисали смо са поменутим пројектом који се тиче физичке активности деце основношколског узраста. Максимална сума коју је неко могао добити је милион и сто хиљада динара, и ми смо управо толико и добили. Најдужи временски период за који треба реализовати пројекат је годину дана, колико и траје наш програм ““ истакла је директорка шабачког Дома здравља Весна Ђурић, напоменувши да се на почетак реализације чека уплата новца јер се за набавку неопходног материјала мора поштовати Закон о јавним набавкама.

Најновији број

10. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa