3. mart 2011.3. mar 2011.
DOM ZDRAVLjA ŠABAC

FIZIČKA AKTIVNOST DECE

Za realizaciju projekta “Unapređenje učestalosti i trajanje fizičke aktivnosti kod dece osnovnoškolskog uzrasta“ šabački Dom zdravlja od resornog ministarstva dobio 10.000 evra
Prema podacima sa zvanične internet prezentacije Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u okviru projekta “Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou ““ DILS, 42 Doma zdravlja širom Srbije dobila su finansijska sredstva u ukupnoj vrednosti od 420.000 evra za sprovođenje projekata koji su namenjeni povećanju dostupnosti zdravstvene zaštite osetljivim populacionim grupama (stari, deca, mladi, invalidi, Romi).
Jedan od ugovora o dodeli finansijskih sredstava u iznosu od 10.000 evra, dobio je i šabački Dom zdravlja za realizaciju projekta pod nazivom “Unapređenje učestalosti i trajanje fizičke aktivnosti kod dece osnovnoškolskog uzrasta.
- Dom zdravlja Šabac je u okviru DILS projekta učestvovao na tri nivoa. Prvi se tiče akreditacije Doma zdravlja, drugi završetak informatizacije, i treći se tiče same zdravstvene zaštite. U okviru tog, zdravstvenog dela, konkurisali smo sa pomenutim projektom koji se tiče fizičke aktivnosti dece osnovnoškolskog uzrasta. Maksimalna suma koju je neko mogao dobiti je milion i sto hiljada dinara, i mi smo upravo toliko i dobili. Najduži vremenski period za koji treba realizovati projekat je godinu dana, koliko i traje naš program ““ istakla je direktorka šabačkog Doma zdravlja Vesna Đurić, napomenuvši da se na početak realizacije čeka uplata novca jer se za nabavku neophodnog materijala mora poštovati Zakon o javnim nabavkama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa