8. februar 2018.8. feb 2018.
UHAPŠEN LOVOKRADICA

HVALIO SE, PA DOLIJAO

G.D. (1991) iz Majura, uhvaćen je u ponedeljak oko ponoći u krivolovu. Kod njega u vozilu je pronađena oderana srna, puška za koju nije imao dozvolu, kratež ručne izrade, municija, a ustanovljeno je i da tablice koje su se nalazile na vozilu nisu od tog automobila.
Do hapšenja je došlo jer se lovokradica svojim delima hvalio po kafanama i društvenim mrežama. Članovi Lovačkog udruženja “Sele Jevtić” pratili su ga duže vreme.
-Na Fejsbuku je objavljivao mnogo slika sa puškama i ubijenom divljači. Hvalio se da ne može niko da ga zaustavi. Pretpostavili smo da se kreće u reonu Bogosavca i Slepčevića, gde smo ga sinoć i pronašli. Odmah smo obavestili policiju koja je u njegovom automobilu pronašla ubijenu divljač i puške, navodi predsednik Lovačkog udruženja “Sele Jevtić” Nikola Veselinović koji je ovaj događaj kvalifikovao kao ozbiljan incident.
Nezvanično saznajemo da su protiv G.D. podnete krivične prijave za dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nezakonit lov i falsifikovanje isprave.
Uprava koja je na čelu Lovačkog udruženja poslednje dve godine svake sedmice obilazi teren. Odlučni su u nameri da krivolovu stanu na put.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa