8. februar 2018.8. feb 2018.
TELEOPTIK “LAKMUS” ZA ČUKARIČKI
FUDBALERI MAČVE SE VRATILI IZ OHRIDA

TELEOPTIK “LAKMUS” ZA ČUKARIČKI

Prvi put se šabački klub pripremao u BJR Makedoniji. Zgusnut kalendar nije dozvoljavao klasično razdvajanje kondicionog i tehničkog dela priprema za prolećnu polusezonu, te su oba segmenta kombinovana tokom boravka u Ohridu. Za deset dana Šapčani su odigrali tri test meča, ostvarili dve pobede i jedan poraz. Ekipa je pokazala više od domaćih prvoligaša “Pobede” (3:0) i “Renove” (3:2), a jedino je poklekla pred ivanjičkim “Javorom” (0:2).
-Odlični uslovi i verujem dobar rad su obeležili boravak u Makedoniji. Imali smo na raspolaganju dva terena (veštačka i prirodna trava), oba jako dobra. Poraz od Javora jeste malo pokvario utisak, no u svim utakmicama veliki broj igrača dobio je priliku da igra i verujem da je šef Aničić stekao uvid ko je najspremniji za dugo proleće. Verujem da ćemo već protiv “Teleoptika” pokazati još jedan viši nivo igre. Atmosfera je sjajna u ekipi, a uz veliko samopouzdanje, nema razloga da strahujemo od bilo koga – istakao je kapiten Filip Pejović.
Juče je “Mačva” gostovala “Jedinstvu” u Ubu, a tzv. “generalna proba” za proleće biće meč protiv “Teleoptika” u Beogradu. Prestonica će dočekati “Mačvu” i na startu proleća, a destinacija “crveno-crnih” je Banovo Brdo.

D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa