8. februar 2018.8. feb 2018.
“JUNIORSKI” OPREZ
MEDICINAR NA NEZGODNOM GOSTOVANjU

“JUNIORSKI” OPREZ

Polusezona je startovala na pravi način, ali naredni protivnik je potencijalna “klopka” svim rivalima. Beogradske rukometašice su pri dnu tabele, no uvek umele da namuče favorita, sedmerac ih delio od čuda protiv Bekamenta
Kada se pogleda tabela, reklo bi se da šampion države treba samo formalno da “odradi” gostovanje u prestonici, no osvrt na rezultate ekipe “Juniora” treba da bude najbolja pozivnica za maksimalno posvećen pristup ovom meču.
Beograđanke su bile ravnopravne, povremeno i bolje od “Bekamenta” prethodnog vikenda, imale su i sedmerac za remi, no nisu ga iskoristile, te je bodovni saldo ostao nepromenjen. Šapčanke su u drugom delu meča protiv “Voždovca” demonstrirale sigurnu i šampionsku igru i svakako su veliki favoriti i u ovom kolu, iako se trener Tanja Podnar suočava sa promenama u timu. Ipak, svaki duel je prilika da se dodatno uigraju pojačanja Ćubela i Stamenić.
TABELA: 1. MEDICINAR 19, 2. Naisa 17, 3. Bekament 13, 4. Kikinda 13, 5. Jagodina 9, 6. Mladost 9, 7. Bor 9, 8. Voždovac 4, 9. Junior 3, 10. Sloga (PM) 2.
VERUJEM U SVOJ TIM
U kratkom osvrtu, nekadašnja rukometašica, a sada trener “Medicinara” Tanja Podnar istakla je kako je uverena u snagu svog tima.
- Iza nas je turbulentan period, ima promena u ekipi, no da ne verujem u ove devojke, nikada ne bih prihvatala poverenu ulogu. Naša prednost je Ana Radović, najbolja igračica lige i garant da možemo ostvariti visoke ambicije – istakla je Podnar.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa