15. februar 2018.15. feb 2018.
CILj OPŠTE DOBRO
SLAVA PREDUZETNIKA OPŠTINE BOGATIĆ

CILj OPŠTE DOBRO

Preduzetničko “kolo” u Bogatiću, povedeno je danas davne 1932. godine. Tako je zapisano u prvom izveštaju o radu koji su predstavnici današnjeg Opšteg udruženja preduzetnika opštine Bogatić pronašli i odredili kao početak rada.
To su saopštili i na prigodnoj svečanosti-slavi Tri Jerarha, koju su prošlog ponedeljka obeležili u sali “Borović” u Bogatiću po šesti put. Bila je to i prilika za sumiranje rezultata ostvarenih od prošlogodišnjeg slavlja.
- Uspeli smo da pored prostorija u Gigovcu, iznad nekadašnjeg Borova uredimo veliku salu koja može da prihvati oko 40 osoba. Želja je da ovaj prostor bude na usluzi svim preduzetnicima. Vrata su otvorena i za sve ljude dobre volje čiji rad može doprineti opštem dobru zajednice. Sala se može koristiti za sastanke, predavanja ili prezentacije proizvoda ili usluga, bilo kog preduzetnika ili poljoprivrednog proizvođača naše opštine.
Pored toga organizovali smo posetu Sajmu male privrede i preduzetništva u Minhenu. Poseta je realizovana tako što smo subvencionisali oko 40 odsto ukupnog aranžmana za 27 putnika, naših članova.
Izlagali smo na sajmu SPREG u Valjevu po peti put i aktivno učestvovali u radu Regionalne razvojne agencije i organima privredne komore Srbije.
Početkom ove godine smo subvencionisali sa oko 40 odsto posetu sajmu FIERAAGRICOL koji je održan u Veroni od prvog do četvrtog februara, gde smo poslali naših 29 članova.
Ove godine zakupili smo 12 metara kvadratnih na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava u maju, kaže Zoran Mijatović, predsednik Udruženja i dodaje da će do kraja godine preduzetnici ove opštine uz pomoć Udruženja moći da izlažu na sajmu SPREG u Valjevu.
Opšte udruženje preduzetnika ove opštine obezbedilo je besplatne usluge svojim članovima, koje će im pružati advokatska kancelarija “Vilić”.
Ovom prilikom najzaslužnijim članovima Udruženja, uručene su odgovarajuće diplome.

Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa