3. mart 2011.3. mar 2011.
UDRUŽENjE SVETLOST

EKOLOGIJA UMETNOST I MLADI

Na konferenciji za novinare održanoj prošlog ponedeljka u Kulturnom centru u Šapcu, Udruženje “Svetlost“ predstavilo trening posvećen razvijanju ekološke misli kroz umetnost
Projekat pod nazivom “Ekologija, umetnost i mladi“ realizovaćemo u saradnji sa šabačkim Kulturnim centrom, a pod pokroviteljstvom Grada Šapca. Njime je planiran program podučavanja mladih uz korišćenje metoda neformalnog obrazovanja u cilju promocije koncepta održivog razvoja i značaja zaštite životne sredine. Traje četiri meseca i sačinjava ga više faza: pripremna, faza javnog poziva za učešće u treningu, sam trening, promocija rezultata, kampanja i na kraju, planiranje budućih aktivnosti ““ rekao je ispred Udruženja “Svetlost“ Darko Pavlović.
Nakon internog rada na projektu koji je trajao mesec dana, svi zainteresovani za učešće na treningu, starosti od 15 do 30 godina mogu se od 1. marta prijaviti na broj telefona 069 5 15 20 25, ili putem interneta na njnjnj.novosvetlost.org. Rok za prijavu je do kraja meseca, a nakon toga, početkom aprila, biće oformljena grupa od nešto više od 20 ljudi koji će se u okviru zamišljenih radionica ekologijom baviti kroz film, fotografiju ili strip.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa