1. mart 2018.1. mar 2018.
Sve što je izglasano  biće i urađeno
UREĐENjE CENTRA JEVREMOVCA

Sve što je izglasano biće i urađeno

Mesna zajednica “Jevremovac” odlučila je na referendumu da uredi centar i da počne da se bavi ozbiljnom zdravstvenom zaštitom tako što će obezbediti novu ambulantu za svoje sugrađane. Tim povodom, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, posetio je sa svojim saradnicima Jevremovac, protekle sedmice. Meštani Jevremovca će na ovogodišnjem referendumu odlučivati o trošenju pet miliona dinara.
-Vidimo da radovi ozbiljno odmiču a sledeći korak je izgradnja nove ambulante. Kao gradonačelnik garantujem da će sve što su građani glasali na referendumima, biti urađeno. Ovo je pravi način da se čuje šta je zaista narodna volja. Pozivam građane da se uključe i da u novom krugu referenduma koji će biti održani sredinom ove godine, kažu šta je za njih najvažnije, ne samo u seoskim i prigradskim mesnim zajednicama, nego u čitavom gradu – istakao je Nebojša Zelenović i dodao da je na Gradskom veću doneta odluka da se nova odluka o porezu na imovinu mesnih zajednica proširi na teritoriju čitavog grada.
-Politika koja se sprovodi u gradu Šapcu, ne sprovodi se nigde u Republici Srbiji, a niko nema ništa protiv da ona bude jedna ozbiljna tema za razgovor svih u državi. Ovo je najbolji način da se građani zaista uključe u javne poslove i u svakodnevno odlučivanje – naveo je Zelenović.
Prema rečima Milana Vasića, predsednika saveta Mesne zajednice “Jevremovac”, izvođenje radova je u prvoj fazi uređenja centra sela, gde se postavljaju behaton kocke i trotoar ispred škole.
-Efekti politike povraćaja poreza od imovine naših sugrađana u Jevremovcu su već vidljivi u februaru mesecu. Istakao bih ovom prilikom da su veoma bitne stvari u prethodnom periodu sa politikom povećanja poreza urađene. Meštani Jevremovca su se izjasnili da im je najvažnija stvar izgradnja ambulante za koju je opredeljeno više od dva miliona dinara. Početak radova očekuje se u martu. Zahvaljujući Gradskoj upravi kupili smo plac i obezbedili lokaciju tako da verujem da ćemo na leto imati novu ambulantu – istakao je Milan Vasić.

K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa