1. mart 2018.1. mar 2018.
ŠABAČKI „VODOVOD“ IZABRAO BANKU ZA KREDITIRANjE PRIKLjUČENjA NA MREŽU

Poštanska štedionica najpovoljnija

Javno-komunalno preduzeće „Vodovod Šabac“ završilo je pregovore sa poslovnim bankama koje su ponudile modele kreditiranja priključenja na postojeću vodovodnu i kanalizacionu mrežu na teritoriji našeg grada.
Prema rečima Daniele Lovrin Gavrilović, direktorke Vodovoda, najbolju ponudu je imala Poštanska štedionica i odlučeno je da se sa ovom bankom krene u realizaciju planiranog posla.
- Jedan od prioriteta našeg rada je priključenje na postojeću mrežu. Do sada su građani, kada je reč o kanalizacionoj mreži, pola iznosa morali da uplate odmah, a drugu polovinu na 36 rata. Sada nudimo našim sugrađanima mogućnost da putem kredita u Poštanskoj štedionici celokupan iznos od oko 600 evra u dinarskoj protivvrednosti plate na 36 rata – rekla je ona.
Lovrin Gavrilović je dodala da bi na iznos kredita od 70.000 dinara, sa rokom otplate 36 meseci, građani platili ukupnu kamatu oko 8.000 dinara.
- Na ovaj način Vodovod odmah dobija sredstva koja koristi za dalje širenje mreže, a građani pod najpovoljnijim uslovima imaju mogućnost da se priključe na već postojeću mrežu – dodala je direktorka Vodovoda.

N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa