10. mart 2011.10. mar 2011.
IZGRADNjA SPORTSKE SALE MAČVANSKE SREDNjE ŠKOLE U BOGATIĆU

PODELjENA MIŠLjENjA

Ukupna vrednost 85 miliona dinara. Radovi u dve faze. Do sredine jula naredne godine, plan završetka grubih poslova. Korisnik placa gde je počela gradnja između srednje i osnovne škole opština Bogatić, ustupila svoje pravo Srednjoj školi, a to je bio i zahtev finansijera (jedan korisnik placa). Skraćen prostor za igru učenicima obližnje osnovne škole
Izgradnja sportske hale Mačvanske srednje škole, podelila je mišljenja direktora ove i obližnje osnovne škole. Milisav Joksimović direktor srednje Mačvanske škole, koja iz godine u godinu upisuje sve veći broj učenika (trenutno ih je 670 u 24 odeljenja), kaže za “Glas Podrinja“ da su lokaciju za izgradnju sale, dobili od opštine Bogatić.
- To je bio i uslov investitora i obezbeđenja novca. Iz NIP-a 11 miliona dinara, Evropska investiciona banka (19 miliona), a opština Bogatić (14 miliona). Želeli su da obezbede novac, samo pod uslovom da korisnik lokacije za izgradnju, bude jedan, a ne kao do izgradnje osnovna i srednja pkola. To je obezbeđeno u Republičkoj direkciji za imovinu, a opština je postojeći prostor, ustupila na korišćenje Srednjoj školi. I po projektu buduća sportska sala je funkcionalno povezana sa zgradom naše škole, dodaje direktor Joksimović. Razmišljali su i o drugoj lokaciji (stara sokolana) ali to nije prihvaćeno iz tehničkih razloga.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa