1. mart 2018.1. mar 2018.
Poklon predstava za predškolce  u godini jubileja
PREDUZEĆE “SET”

Poklon predstava za predškolce u godini jubileja

Povodom obeležavanja jubileja, 15 godina postojanja i rada preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju “SET” Šabac organizovalo je poklon predstavu “Mačak u čizmama” u Šabačkom pozorištu za predškolce iz ustanove “Naše dete”.
Realizovana akcija je prva u nizu od mnogobrojnih, koje će biti posvećene mladim Šapčanima. Predstavom za najmlađe na simboličan način menadžment kompanije pokazao je da brine o pravim vrednostima i da se zalaže za afirmaciju kulture i obrazovanja. Tokom svog postojanja preduzeće “SET” bilo je deo brojnih društveno odgovornih i humanitanih akcija dajući svoj doprinos razvoju zajednice u svim segmentima društvenog života. U planu je saradnja sa Predškolskom ustanovom “Naše dete” na stvaranju boljih uslova rada u šabačkim vrtićima, kao i stipendiranje najboljih učenika koji se školuju za zanimanja kojima se bavi preduzeće “SET”.
Ovo je bio mali poklon preduzeća “SET” u godini jubileja svim mališanima ovog grada i zajedno sa svojim kolegama uživao sam u predstavi. Na neki način ovo je samo jedna od akcija preduzeća u godini kada proslavljamo. Kompanija “SET” slavi 15 godina postojanja i rada, tako da smo tim povodom pokrenuli brojne akcije. One su prevashodno upućene na kulturu i obrazovanje, a posebno na decu nižih uzrasta i ovo je prva u nizu koja će se dešavati u toku ove godine – naveo je Nenad Marković, šef projektnog biroa preduzeća “SET”.
Odgledali smo predstavu “Mačak u čizmama” Šabačkog pozorišta. Došla su deca iz predškolske ustanove “Naše dete” Šabac, u pitanju su vrtići: Snežana, Poletarac, Mladost, Pčelica i Bubamara. Oko tri stotine dece je posetilo predstavu, koju smo ovom prilikom dobili besplatno na poklon od firme “SET”, koja obeležava 15 godina jubileja. Imamo veliku zahvalnost da pokažemo i u ime predškolske ustanove, dece i svih zaposlenih. Želimo da se zahvalimo i naglasimo da je ovo divan primer dobre prakse, gde jedna tako uspešna firma pokazuje veliku društvenu odgovornost jer uvažava okruženje oko sebe. A možemo ipak priznati da negde u lancu obrazovanja da je predškolstvo prva karika od koje polazimo. Podržavamo ovu akciju i želimo da se tako nastavi u budućnosti – navela je Gordana Puzić, vaspitač Predškolske Ustanove “Naše dete” Šabac.
“SET” d.o.o. preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju osnovano je u novembru 2003. godine sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti viokogradnje, niskogradnje, hidrogradnje i infrastrukturnih objekata. Veliku pažnju kompanija poklanja stručnom usavršavanju i obrazovanju svojih zaposlenih.
Utisci posetilaca
Najmlađi posetioci uživali su u predstavi i dogodovštinama lukavog , snalažljivog mačka. Smeh, aplauzi i pesma mališana pratili su svaku scenu.
Dopalo mi se kada je mačak u čizmama pobedio džina i pojeo ga.
Meni se svidelo kada je mačak došao u kraljev dvorac i doneo mu zečeve, podelili su sa nama mali sugrađani.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa