1. mart 2018.1. mar 2018.
METALOPLASTIKA U BORBI ZA PLEJ OF

NEOČEKIVANO SVE BLIŽE

U slučaju uspeha sinoć protiv “Spartaka” Metaloplastika je potpuno vratila plej of u domen svojih igara. Pobeda nad “Obilićem” u Beogradu mogla bi je već sada uvesti u grupu od četiri ekipe. Protivnik dužnik
Malo ko je mogao pretpostaviti krajem decembra da “plavi” imaju ma kakve plej of izglede, ali tri trijumfa u nizu i eventualni uspeh sinoć (ne znamo u trenutku štampanja ishod duela sa “Spartakom”) potpuno su Metaloplastici vratili “vlast” nad predsezonskim ambicijama. Obilić je bio daleko svega dva boda, a uživao je u plej of zoni pred vanredno kolo. Trijumf u prestonici bi Šapčane mogao “lansirati” u odabrano društvo. Zimus angažovani igrači dali su svoj doprinos ekipi, ali istovremeno podigli i ostale, no veliki optimizam zahteva i oprez jer “Obilić” je i u Šapcu prethodnog novembra demonstrirao koliko je jak.
-Meni njihovi rezultati nisu nikakvo iznenađenje. Okupili su iskusne igrače, kvalitetne, dopunili ih studentima koji znaju i vole rukomet i eto uspeha. Naravno, odličan trener je sve to složio. Hteli to da priznaju ili ne, oni žele u plej of i imaju kvalitet za to. Sjajna je atmosfera, stvorili smo sami veliku priliku, moramo svaki atom uložiti kako bi je iskoristili, zato gledamo ka dva boda – rekao je trener Jordović.
TABELA (pred prethodno kolo): 1. Železničar 27; 2. Partizan 23: 3. C. Zvezda 19; 4. Obilić 18; 5. Rudar 17; 6. Sloga (P) 17; 7. M’PLASTIKA 16; 8. Spartak 15; 9. Šamot 15; 10. Mokra Gora 11; 11. Požarevac 8; 12. Jugović 6.

D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa