1. mart 2018.1. mar 2018.
VREME USLOVILO PROMENE U KALENDARU SUPERLIGE

SNEG KROJI KALENDAR

Juče je “Mačvu” trebalo da dočeka “Radnik” u Surdulici, a potom da Šapčani ugoste Kruševljane u nedelju u Šapcu. Umesto toga, minus i sneg su odlučili da se sve pomeri za tri dana
Umesto puta u Surdulicu, igrači Mačve su imali neplanirano, od utakmica, slobodnu sredu, a kao „poklon“ od snega, stigla su im dodatna tri dana da se pripreme za meč protiv “Radnika” važan u borbi za opstanak. Surduličani su spremni za subotu, no ostaje upitno koliko će teren biti spreman za važan i borben superligaški duel kakav se očekuje. Tereni su u Srbiji mahom veliki problem, a i inače slab kvalitet ekipa, još više se umanji zbog (ne)uslova. Kako su igrači “Radnika”, već možemo reći stabilnog superligaša, favoriti, možda loša podloga umanji nijansu prednosti “plavih” u odnosu na “crveno-crne”. Ishod je teško prognozirati, svakako je reč o timovima sličnog kvaliteta, a iako je domaćin bolje plasiran na tabeli, “Mačva” je u Šapcu pokazala da zna protiv Surduličana. Ko je zaboravio, baš protiv njih je ostvaren najubedljiviji trijumf u sezoni 4:0.
Surdulica u utakmicu ulazi posle dva remija, a šansa Mačve bi mogla biti slaba odbrana, druga najslabija u ligi. Posle subotnjeg duela, već u sredu, Mačva dočekuje “Napredak”.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa