8. mart 2018.8. mar 2018.
ZADOVOLjNI ODZIVOM GRAĐANA
KONFERENCIJA ZA MEDIJE GRADSKOG ODBORA SNS ŠABAC

ZADOVOLjNI ODZIVOM GRAĐANA

Povodom Izbora za članove Saveta mesnih zajednica održanih u nedelju 4. marta prvi se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke. Na konferenciji za medije sazvanoj ovim povodom članovi GO SNS su izrazili zadovoljstvo odzivom građana kao i postignutim rezultatom.
-Kao rezultat naših aktivnosti i aktivnosti koje smo preduzimali u protekle četiri godine, imamo konačan ishod Izbora za članove Saveta mesnih zajednica 32:19, u korist lista koje je podržala Srpska napredna stranka. Taj rezultat je veći od cifre, ako uzmete u obzir da je u šest velikih gradskih mesnih zajednica pobedila lista koju mi podržavamo. Isti ovakav rezultat je bio pre 4 godine, dakle građani su ponovo glasali za ljude koje podržava SNS - istakao je između ostalog poverenik SNS u Šapcu Boban Birmančević.
Pored rezultata samih Izbora, članovi SNS su se osvrnuli na dešavanja koja su na Letnjikovcu prethodila samim Izborima. Po rečima Bobana Birmančevića, grupi građana koju podržava SNS u ovoj Mesnoj zajednici nije prihvaćena lista, te se 11 osoba koje podržava SNS nije našlo na glasačkim listićima.
-Ovo je presedan u izborima za Savete mesnih zajednica. U protekle 24 godine se nikad nije desilo da bilo koji birački odbor ne prihvati listu kandidata za Savete mesnih zajednica. Mi smo se žalili izbornoj komisiji, kasnije ćemo se obratiti višim instancama. Ali ono što se zapravo desilo je da grupa građana koju predvodi jedan politički anonimus dala sebi za pravo da ne prihvati te liste i da posle objavi listu kandidata za Savet MZ ”Letnjikovac”, gde nema 11 kandidata koje podržava SNS. To je zloupotreba kojom pokazuju nemoć, a mi očekujemo da pravda bude zadovoljena - istakao je Birmančević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa